Fatih Yurdagül; “Halk demokrasi ve ekonomisini korudu”

Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, hanin darbe girişiminin yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

Fatih Yurdagül; “Halk demokrasi ve ekonomisini korudu”

Fatih Yurdagül; “Halk demokrasi ve ekonomisini korudu”

Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, hanin darbe girişiminin yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 09:30

15 Temmuz öncesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili değerlendirmede bulunan Fatih Yurdagül, 2016'nın en önemli olayı olan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği ve milletin ferasetiyle önlendiğini anımsattı.

İş adamı Yurdagül, halkın demokrasi ve ekonomisini korumasının dünyaya örnek bir hadise olarak tarihe yazıldığını ifade etTürkiye'nin kanayan bir coğrafyada yer aldığını belirten Yurdagül, "Türkiye'ye ciddi bir hücum var. Ama ekonomik olarak bakıldığında 2016'dan beri biz bütün olumsuzluklara rağmen yine de büyüdük. Ülke olarak yaşadığımız bir sürü sıkıntının üstüne bir de darbe girişimine maruz kaldığımız bir ortamda Türkiye'yi, yeni yatırım ve istihdama katkıda bulunarak büyütüyoruz." dedi.

Ülkenin 15 Temmuz sonrası ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini aktaran Yurdagül; “Fakat yaşanan her sorunun başarıyla üstesinden gelindi. Türkiye tarihinin en büyük darbe girişimine maruz kaldık. Milletimizin dimdik ayakta durmasıyla bu darbe girişimi püskürtülmüş, bu hain oyundan milletçe başarılı bir sonuçla çıkılmıştır. Bu kapsamda yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, hali hazırda tedavisi süren yaralılarımıza yüce Allah'tan şifalar diliyorum. Cenabı Allah'tan bir daha böyle kötü günleri milletimize yaşatmamasın." diye konuştu.

Darbe girişiminin ardından geride kalan son 2 yılda ciddi badireler atlattıklarını ifade eden Yurdagül, tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen, istihdama yüzde 20 katkı sağladıklarını anlattı.

Yurdagül şunları söyledi;

“Hakikaten son 2,5 yıl tarihimizin en zor yılları arasındaydı. Darbenin ardından ekonomik sıkıntılar yaşadık, demir, çimento fiyatları arttı. Dövizdeki dalgalanma bizi çok sıkıntıya soktu. Ama biz firma olarak ülke bekası için projelerimizde hız kesmedik, yatırımlara devam ettik, istihdama önem verdik. İstihdam kapasitemizi yüzde 20 arttırdık.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326