Göksun halkı belediye başkanıyla mutlu!

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Belediye başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın 3,5 yılık hizmetlerini değerlendiren ilçe halkı, belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.

Göksun halkı belediye başkanıyla mutlu!

Göksun halkı belediye başkanıyla mutlu!

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Belediye başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın 3,5 yılık hizmetlerini değerlendiren ilçe halkı, belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.

20 Aralık 2017 Çarşamba 13:50

Başkan Coşkun Aydın’ın memleketine hizmet için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten vatandaşlar, Göksun’da istihdam sorun olduğuna dikkat çekti. Bu konuda Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil’den destek beklediklerini ifade eden ilçe halkı, gençlere iş imkanı sağlayacak tesislerin kurulmasın istiyor.  

     

İşte Göksun halkının belediyenin çalışmaları ve ilçenin sorunuyla ilgili görüşleri:  

Doğma büyüme Göksunlu olan Şeref Peltek ilçede camii eksikliğine dikkat çekti.

Belediye başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın halkını kucaklayan bir başkan olduğunu belirten Peltek; “3,5 yılda ilçemizde değişiklik oldu. Yollarımız yapıldı. Hayvan pazarı düzenlendi. Köylerin yolarının tamamına yakını asfalt oldu. belediye başkanımızdan memnunuz. Taziye ev i yapıldı. Bu taziye evlerinin sayısının artırılması gerekiyor. Özelikle başkanımızdan bir isteğimiz var. Demiroluk mevkiine bir cami yapılırsa çok iyi olur. O kadar belediye başkanı gördük ama halkını kucaklayan böyle bir başkan görmedik.”

“NEVZAT PAKDİL İLÇESİNE SAHİP ÇIKSIN”

İlçe esnaflarından Adalet Kocabozdoğan;

“Başkanımız köylere hizmet etmeye gayret ediyor. İlçemizin maddi açıdan genel bir sıkıntısı var. gençlerimiz boşta geziyor. Göksun’un Nevzat Pakdil, Mehmet Sağlam gibi bürokrat insanları var. Ama gereken ilgili gösterilmiyor. Buranın gençleri ya polis, ya asker oluyor. Başka bir meslek yok. ilçe olarak ekonominin güçlenmesini ve iş imkanlarının artırılmasını istiyoruz. Nevzat Pakdil beyin ilçesine sahip çıkmasını istiyoruz. Göksun’un elması meşhur, meyve suyu fabrikası kurulabilir. Gençleri çay ocaklarından kurtarın. İlçeye bina dikmek, yol yapmak insanların sıkıntısını gidermiyor. İşsiz oldukları için tepki gösteriyorlar. Bence vatandaşın taleplerine kulak verilmeli.”

“BELEDİYE SOSYAL TESİS KURMALI”

Hidayet Parlak isimli vatandaş ise

“Göksun yaz turizmi için önemli bir merkez. Gelen misafirlerin geldiğinde konaklayabilecekleri yerlerin olması gerekiyor. Su deposunun bulunduğu karlık bölgesine insanların yemek yiyecekleri, belediyenin kontrolünde bir sosyal tesis yapılması iyi olur. Bu, ilçe turizm ve ekonomisine büyük katkı sağlar. İstihdama katkı sağalar. Tarım ve hayvancılığa yönelik tesislerin kurulması için belediye başkanı ve siyasilerin teşvik edici çalışmalar yapması gerekiyor.” (Muttalip Akkuş)  

Son Güncelleme: 20.12.2017 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xxx 6 yıl önce

vay benim Göksunlum belediye başkanının istihdamı engellediğini daha önce 10 yılda 1500 kişilik istihdam sağlayacak projeleri engelleyen bu başkan.

Avatar
ahmet 6 yıl önce

Sayın Belediye başkanımıza yaptıgı ve yapacağı hizmetlerden dolayı çok teşekkür eedriz başkanımız her zman halkın içinde halk ile iç içe maşAllah

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326