Hasan Kızıldağ, Türkoğlu devlet hastanesi yol projesinin yanlış olduğunu savundu

İYİ Parti Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, ilçeye yeni yapılan devlet hastanesinin yol sorununa dikkat çekti.

Hasan Kızıldağ, Türkoğlu devlet hastanesi yol projesinin yanlış olduğunu savundu

Hasan Kızıldağ, Türkoğlu devlet hastanesi yol projesinin yanlış olduğunu savundu

İYİ Parti Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, ilçeye yeni yapılan devlet hastanesinin yol sorununa dikkat çekti.

12 Ağustos 2021 Perşembe 18:58

Türkoğlu’na yapılan yeni hastanenin yerinin de yolunun da yanlış olduğunu savunan Hasan Kızıldağ, sorunun çözümü için yetkilileri göreve davet etti.

Daha önce hastaneye ulaşım noktasında servis olmadığını ve vatandaşların mağdur olduklarını hatırlatan Kızıldağ, İYİ Parti’nin girişimleri sonucu bölgeye servis sağlandığını yolun ise asfaltla kaplandığını söyledi.

İktidar ve muhalefetiyle birlik ve beraberlik için millete hizmet edilmesini gerektiğini dile getiren Kızıldağ şunları söyledi;

“Yönetim kurulumuzla hastaneyi ziyaret ettim. Yolda yaya insanların yanında durarak nerden gelip nereye gittiklerini sordum. Hastaneden geldiklerini söylediler. Bende neden servis kullanmadıklarını sordum, servisin olmadığını ifade ettiler.

Bu konuda Türkoğlu Kaymakam vekilimiz Mahmut beyin emekleri inkar edilemez. Kendisine bir dilekçe ile düşüncemizi belirttik. Yazımızı Büyükşehir Ulaştırma daire başkanlığına iletti. Oradan gelen haberde önce servis vereceklerini ancak minibüs firmasıyla mutabakata varılmasını istedi. Onlarda olumlu yanıt verdiler.

Sayın vali yardımcımıza teşekkürlerimi bildirdim. Biz vatandaşımıza yapılan hizmeti takdir ederiz. Siyasi ahlakımız bunu gerektiriyor. Bu konuda memleketimizin kanayan yarasına merhem olduk. Servisler çalışıyor, ancak minibüs firması yetkilileri beni aradı, güzergahtaki yolların sıkıntılı olduğunu söylediler.

Yine ilgili yerlerle görüştük. Yolumuzu asfaltla kaplattık. Orada bir proje hatası yapılmış. Acil hasta taşıyan bir ambulansın bile güvenli kullanabileceği yol güzergahı yoktur. Yol ters şeritten ilerliyor, bunun düzenlenmesi gerekiyor.

Bununla ilgilide görüşmemiz devam ediyor. Sayın Belediye Başkanımıza meclis toplantısında ilçemizin eksiklerini söyledim.

Bölgede çok büyük bir maliyet gerektirmeden yapılacak çalışmayla kontrollü geçiş verilebilir.

Türkoğlu için planlanan adı devlet hastanesi olan ancak bizim gözümüzde büyük sağlık ocağı olan tesisin projesinde yol planın dahi yapılmadığı görülmektedir. Maalesef yolu bile olamayan bir tesisi Türkoğlu halkına reva görmüşlerdir.

Yeri de, yolu da yanlış. Biz doğruları söyledikçe kendilerine haksız eleştiri yaptığımızı düşünüyorlar. Biz kendilerine her türlü öneriyi sunduk. 80 bin nüfuslu ilçemize hak ettiği muamele yapılacaksa biz gocunmayız. Bu konuda birlik ve beraberlik için milletimize hizmet edelim. Bizim başka bir derdimiz yok.

Karayolları ve Ak Partinin önde gelen idarecilerini bu konuda göreve davet ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326