Her Sene İhalesi Yapılıyor Ama 17 Km Yol, 30 Senedir Bitmiyor

K. Maraş Süleymanlı Ilıca grup yolunu bölgemizin kanayan yarası.

Her Sene İhalesi Yapılıyor Ama 17 Km Yol, 30 Senedir Bitmiyor

Her Sene İhalesi Yapılıyor Ama 17 Km Yol, 30 Senedir Bitmiyor

K. Maraş Süleymanlı Ilıca grup yolunu bölgemizin kanayan yarası.

29 Mart 2021 Pazartesi 13:19

30 yılda bina çürür ama iha yapıyoruz söylemleri çürümedi. 30 sonedir siyasi söylemler gerçeği yansıtmıyor. Bölğe halkının bu konuda tansiyonu oldukça yüksek. Şimdi seçim yakın ve gerçeği yansıtmayan siyasi söylemlerin zamanı da yakana benziyor fakat bölğe halkı kararlı. Yol çalışmalı başlamadan hiç bir siyasetçi bizden oy beklemesin diyor.

Gelin bu yolun önemini artıran ılıcayıda konuşalım. Tarihi, sıcak suları, termal otelleri, pansiyonları, çarşıları, temiz havası, tatlı suları ve yaylaları ile güzel bir turizm yerleşim yerimizdir Ilıca,!

Bu yerleşim yeri çevre iller, Maraş, hatta uzak illerden gelen, ve her yönü ile sıcak su termal turizmine hizmet eden 365 gün hareketli, yazın nüfus yoğunluğu 70 ila 100, binleri bulan artan nüfusu Kahramanmaraş için güzel bir cazibe merkezidir.

Böylesine kıymetli bir cazibe bölesinin doğru dürüst bir yolunun olmaması siyasi bir hezamettir. 17km. lik yolun yaklaşık 140 keskin virajı ve tehlikeli kasisleri bölgeye gelen vatandaşları trafik olarak ölümle burun buruna getirmesi kaçınılmaz son.

Cumhurbaşkanımız'da dahil, Kahraman Şehrimizin Milletvekilleri'de dahil, 30 yıldır her sene ihalesi yapılıp başlanacak deniyor gel görelim'ki bir çivi dahi çakılmadı.

En son 2021'in Mart ayında ihaleye çıkılacak dendi fakat şuana kadar kamuoyunda bir gelişme duyrulmadı.

Ilıcalılar ve çevre köylerdeki 15 muhtarlık seçmenleriyle birlikte teyakkuzda.

Buradan söylüyorum bölğeye gerekli çalışmaları başlatmaz ve oy istemeye giderseniz kapıdan kovalanırsınız.

İçinizde İlçeyi çok iyi tahlil edenleriniz ve bilenlerin vardır, garip ama Üç Maymun'u oynamak bu millet ile olan bağınızı yok ediyor..

Saygılarımla.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326