İttifak adayı Ali Öztunç; “5 yıl verin Kahramanmaraş’ı Akdeniz’in incisi yapayım”

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Seçimde tüm hemşerilerimin oyuna talibim. Bu kardeşinize güvenin, bu kardeşinize 5 yıl verin Kahramanmaraş’ı Akdeniz’in incisi yapayım.” Dedi.

İttifak adayı Ali Öztunç; “5 yıl verin Kahramanmaraş’ı Akdeniz’in incisi yapayım”

İttifak adayı Ali Öztunç; “5 yıl verin Kahramanmaraş’ı Akdeniz’in incisi yapayım”

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Seçimde tüm hemşerilerimin oyuna talibim. Bu kardeşinize güvenin, bu kardeşinize 5 yıl verin Kahramanmaraş’ı Akdeniz’in incisi yapayım.” Dedi.

06 Ocak 2019 Pazar 15:21

Alİ Öztunç, partisince Pazarcık’ta düzenlenecek aday tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş’ta toplantı öncesi CHP İl binasında gazetecilerle bir araya gelerek seçim değerlendirmesinde bulundu.

Belediye Başkanı olması durumunda projelerini anlatan Öztunç, stadyum, Aksu çayı, teleferik projesi, kreş ve istihdam konusunda hayat geçirmeyi planladığı hizmetlerini gazetecilere aktardı.

Belediye başkanı olacağına inanancının tam olduğunu da söyleyen Öztunç, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör’e başarılar dileyerek kentte ev tutmaması tavsiyesinde bulundu.

İşte Ali Öztunç’un açıklamalarından satırbaşları;

“TÜM HEMŞERİLERİMİN OYUNA TALİBİM”

“24 Haziran seçimlerinde hemşerilerim destek verdi ve ben milletvekili olarak seçildim. Bütün Maraş’ın milletvekiliyim. Bana her hemşerim oy vermiştir. Böyle bakarak görev yapıp çalıştım. O yüzden önümüzdeki seçimde tüm hemşerilerimin oyuna talibim. Ak Partili hemşerilerimin oyuna talibim. MHP’li hemşerilerimin oyunu istiyorum. İYİ Partililerin, Saadet Partililerin oyunu istiyorum herkesten oy isteyerek bu yola çıktım.”

“BENİM İÇİN ÖNCELİK HİZMET ETMEK”

“Mesel hizmet. Benim için öncelik hizmet etmek. Benim bugüne kadar tek bir derdim oldu, Kahramanmaraş’a, bütün ilçelerime hizmet edebilmek. Bunu da yaptığımı düşünüyorum, eksiğim olabilir.  Ama daha fazlasını yapmak için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

“NEFES VERDİĞİM ANA KADAR TAŞIYACAĞIM EN ONURLU GÖREVLERDEN BİRİSİDİR”

“Partimin ve İYİ Partinin yaptığı temaslar ve görüşmelerin ardından benim ittifakın Kahramanmaraş Büyükşehir adayı olmam karar verildi. Bu onurlu bir görevdir, şerefli bir görevdir. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı benim hayatımda nefes verdiğim ana kadar taşıyacağım en onurlu görevlerden birisidir.”

“KARDEŞİNİZE 5 YIL VERİN, KAHRAMANMARAŞ’I AKDENİZ’İN İNCİSİ YAPAYIM”

“Ben 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanı olacağıma inanıyorum, biliyorum ve güveniyorum. Çok net söylüyorum, Allahın izni ve hemşerilerimin desteğiyle bu kardeşiniz 31 Mart akşamı büyükşehir belediye başkanı olup, hemşerilerimden 5 yıl süre istiyorum. Bu kardeşinize güvenin, bu kardeşinize 5 yıl verin Kahramanmaraş’ı Akdeniz’in incisi yapayım. Türkiye’nin dört biryanından alanında uzman insanlarla çalışıyorum. 5 yılda vizyon sahibi bir kent olacağız. İlimiz her türlü imkana sahip. Ama yönetim eksikliği var.”

“VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADIĞI ORTADA”

“Kahramanmaraş’ın stadını belediye başkanı olduğum gün başlatacağım ve Kahramanmaraşspor’a stadı belediye olarak biz yapacağız. Aksu çayı neye mal olursa olsun temizlenecek. Ceyhan nehrinin gözü tekrar açılacak. Debisi yükseltilip Elbistan ovasına katkısı daha da artırılacak. Köy yolları perişan. Bertize gitsinler yol var mı yok mu baksınlar, biz gereken neyse yapacağız. Geçmiş seçimlerde AKP’li belediye başkanı söz verdi ama verdiği sözleri tutmadığı ortada. Onlarında listesi çıkartılıyor. Onları da halkımın takdirine sunacağım.

Maraş’ımız turizm kenti olabilir. Başkonuş yaylası Karadeniz gibi. En önemlisi gastronomi turizmi olabilir Maraş’ta. Mutfağımız çok kültürlü.”

“BELEDİYE BAŞKANLIĞIMDA HİÇBİR VATANDAŞIMIZ SUDA ZEHİRLENMEYECEK”

“Size söz veriyorum benim belediye başkanlığımda hiçbir vatandaşımız suda zehirlenmeyecek. Bilmiyorsunuz 90 bin insan sudan zehirlendi. Benim dönemimde hiçbir vatandaşım sudan zehirlenmeyecek. İş alanları oluşturacağız. İzmir’de büyükşehir belediyesi köylerde çiçek üretiyor. O çiçekler dünyaya satılıyor ve insanlar para kazanıyor. Merkez ve ilçelere kreşler yaptıracağız.”

“YETKİYİ VERİN BAMBAŞKA BİR KENT ÇIKARTAYIM”

“Teleferik söz verildi yapılmadı, Eskişehir belediye başkanı nasıl yapıysa, porsuk çayını nasıl düzelttiyse aksu çayını da biz düzelteceğiz. Teleferiği de yaptıracağız. Kardeşiniz ali Öztunç’a güvenin 5 yılığına yetkiyi bana verin, hangi partili olursanız olun fark etmez bambaşka bir kent çıkartayım.”

“HAYRETTİN BEYDE ANKARA’YA GERİ DÖNECEK”

“Seçimde, Ak Parti adayı Sayın Hayrettin Güngör Bey ve şahsım yarışacağız gibi görünüyor. Hayrettin beye başarılar diliyorum. Kendinse sevgi ve saygılarımı yolluyorum. Bilsin ki sayın Güngör bu seçim kampanyasında tıpkı diğerlerinde olduğu gibi bana ve partime layık bir şekilde kampanya yapacağız. Biz hiçbir zaman kimseyi kötülemedik. Kimseye hakaret etmedik. Centilmence bir yarış olacağına inanıyorum. Ama 31 Mart akşamı burada ben belediye başkanı olacağım. Hayrettin beyde Ankara’ya geri dönecek. Eğer ev tutmadıysa burada tutmasın. Misafirhanede kalabilir. Çünkü 31 Mart akşamı burada evi olan biri olarak şahsım belediye başkanlığı koltuğuna oturacak.”

Toplantının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Esat Şengül ise; “Kahramanmaraş kamuoyunun gözü aydın. Hak, hukuk, adalet arzusu içerisindeki tüm vatandaşlarımızın başvurabileceği bir büyükşehir belediye başkan adayları olacak. İnşallah belediye başkanı olduğunda da Kahramanmaraş’ın tüm sorunlarını mecliste sadece dile getiriyordu. Bu cesur yürek inşallah 1 Nisanda Kahramanmaraş belediye başkanı olduğunda milletimiz sorunlarını bir bir üstesinden gelecek.” İfadelerini kullandı. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326