Kahramanmaraş’ta yeni dernek kuruldu!

Kahramanmaraş Eğitim Kültür Turizm Spor Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KARDER), 2019’un ilk yarısında kurularak sosyal faaliyetlerine başladı.

Kahramanmaraş’ta yeni dernek kuruldu!

Kahramanmaraş’ta yeni dernek kuruldu!

Kahramanmaraş Eğitim Kültür Turizm Spor Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KARDER), 2019’un ilk yarısında kurularak sosyal faaliyetlerine başladı.

16 Temmuz 2019 Salı 09:36

İşadamı Ali Akkurt Başkanlığında Kahramanmaraş merkezli kurulan KARDER’in Başkan Yardımcılığı görevini Adnan Bayraktar üstlendi. Faaliyetlerini eğitim, kültür, spor, turizm, yardımlaşma ve dayanışma gibi geniş bir yelpazede yürütecek olan derneğin yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Genel Sekreter Fatma Alıç, Sayman Hakan Bolat, Yönetim Kurulu Üyeleri: Edanur Kıvrak, Ahmet Şahin, Serkan Karnıkara ve Ejder Erdem.”

KARDER’in faaliyet alanına ilişkin açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Ali Akkurt, Kahramanmaraş’ta hayırlı işler yapmak ümidiyle yola çıktıklarını belirterek; KARDER’i sosyal faaliyetlerin merkezi yapmak istediklerini söyledi.

KARDER Başkanı Ali Akkurt, “Öncelikle kısa adı KARDER olan Kahramanmaraş Eğitim Kültür Turizm Spor Kalkınma ve Dayanışma Derneğimiz Kahramanmaraş’a hayırlı olsun. İnsanlarımız genellikle şehrimizde sosyal aktivitelerin yetersizliğinden şikâyet ediyordu. Biz de bir dernek çatısı altında bu tür etkinlikler düzenleyebileceğimizi düşündük ve bu yönde gayretli olan arkadaşlarımızla derneğimizi kurduk. Derneğimizin faaliyet alanını özellikle geniş tuttuk ki birçok alanda var olalım istedik. Umarım bir sivil toplum kuruluşu olarak şehrimizin eksikliklerine dikkat çekebilir ve bu aksaklıkların ortadan kaldırılmasına katkıda bulunabiliriz” dedi.

Kahramanmaraşlıları KARDER’in İsmetpaşa Mahallesi Dedezade Caddesi Belli İşhanı Numara 21’deki adresine davet eden Başkan Ali Akkurt, “Şehrimizdeki her ferdimizin etkinliklerimize katılmasını hatta etkinliklerimizin organizasyonunda aktif görev almalarını diliyorum. Niyetimiz halis, inşallah güzel işler yaparız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326