KASKİ Genel Müdürü Görevi Bıraktı

Kahramanmaraş’ta 4 ay çalıştıktan sonra görevi bırakan KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir Kayseri’ye gitti.

KASKİ Genel Müdürü Görevi Bıraktı

KASKİ Genel Müdürü Görevi Bıraktı

Kahramanmaraş’ta 4 ay çalıştıktan sonra görevi bırakan KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir Kayseri’ye gitti.

01 Ağustos 2019 Perşembe 09:01

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör’ün oluruyla KASKİ Genel Müdürlüğüne getirilen Doç. Dr. Özgür Özdemir, Ankara Su ve Kanalizasyon İşleri’nde Genel Müdür Yardımcılığı yapmış tecrübeli bir isimdi.

Kahramanmaraş’ta 4 ay görev yürüten Özgür Özdemir, kısa süre önce yaptığı açıklamada kenti marka yapacaklarını ve Çevre Dostu Şehir Haline Getireceklerini belirterek hedeflerini sıralamıştı.

24 Temmuz tarihinde yapılan bu açıklamanın ardından Özdemir veda mesajı yayınladı.

Mesajında ailevi nedenleri öne sürerek Kahramanmaraş’ta, Kayseri’ye gitmek durumunda kaldığını bildiren Özdemir şunları kaydetti;

“Kahraman Şehrimizde kısa sürede olsa görev yapma fırsatım oldu. Ancak ailevi nedenlerden dolayı Kayseri'ye gitmek durumundayım. Bu güzel şehrimizden ayrılıyor olsak da gönlümüz her daim Sayın Başkanımız Hayrettin GÜNGÖR ile beraberdir. Şehrimiz ile gönül birlikteliğimiz ve iş ilişkilerimiz devam edecektir. Bu süreçte birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e olmak üzere, KASKİ Genel Müdürlüğü personeline sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326