Kervanhan, yeni yüzüyle hizmet verecek!

Dünyaca ünlü Maraş Dondurmasını, Alpedo markası ile zirveye taşıyan Kervan Pastaneleri, tesisleşme çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda şirket, Kervan pastanelerini modernize ediyor.

Kervanhan, yeni yüzüyle hizmet verecek!

Kervanhan, yeni yüzüyle hizmet verecek!

Dünyaca ünlü Maraş Dondurmasını, Alpedo markası ile zirveye taşıyan Kervan Pastaneleri, tesisleşme çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda şirket, Kervan pastanelerini modernize ediyor.

26 Şubat 2018 Pazartesi 11:14

Kahramanmaraş’ta 1973 yılında dondurma imalatı ile sektöre giren Kervan Pastaneleri ve Alpedo dondurma, bünyesinde bugün 800 kişiye istihdam sağlayan dev bir tesise dönüştü. Hem üretim hem de hizmet sektöründe boy gösteren firma, Türkiye’nin yaklaşık 18 bin ayrı noktasında tüketicilere ürünlerini ulaştırıyor.  

Yeni şubeler açarak hizmet ağını genişleten Kervan Pastaneleri, uzun yıllar vatandaşlara hizmet veren Kervanhan tesisini yenileme çalışması başlattı. Eskiye nazaran daha modern ve nezih bir görünüme kavuşacak olan tesis, Kervan Cafe&Bistro adıyla konsept yenileyecek.

Her yaşa ve zevke hitap edecek konseptte dizayn edilecek olan tesis Nisan ayında yeni yüzüyle Kahramanmaraş’ın hizmetinde olacak.

Yenileme projesiyle ilgili bilgi veren Kervan-Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu; “2001 yılında kervan olarak Trabzon caddesinde işe başladık. Şirketimizin 35 yılık geçmişi var. Kervanların şubelerini yeni konseptle dizayn ederek halkımıza hizmete devam edeceğiz.” dedi.   

Şirket olarak Kahramanmaraş halkına hizmet etmeyi borç bildiklerini belirten Kervancıoğlu şunları kaydetti;

“Kahramanmaraş’ta, Kervan bir marka. Kervana yeni yüz katıyoruz. Binevler’deki şubemize Kervan Cafe&Bistro markasıyla yenilik yapmıştık. Kahramanmaraş’ta 5 şubemiz var. Şimdi de Kervanhanı tadilata aldık. Ramazan ayına kadar yenileme çalışması bitecek. Çok güzel bir proje hazırladık. Amacımız, Kahramanmaraş’a sürekli güzellikler katmak. İlimiz değerli bir şehir, bu nedenle Kervan- Alpedo olarak yatırımlarımızı hep buraya yapıyoruz. Biz istiyoruz ki; insanımız büyük şehirlerde gördüğü güzel projeleri kendi memleketlerinde niye görmesin? Yaşamasın? Halkımızı çok seviyoruz, bu nedenle böyle bir çalışma başlattık. Projemiz Nisan ayının sonunda tamamlanacak. Misafirlerimizi Kervanhan’ın yeni konseptinde ağırlayacağız.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326