MADO Kahramanmaraş’ın kurtuluşunu kutladı

MADO Yönetim Kurulu, Milli Mücadele ve bağımsızlık ateşinin yakıldığı yer olan edeler diyarı Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

MADO Kahramanmaraş’ın kurtuluşunu kutladı

MADO Kahramanmaraş’ın kurtuluşunu kutladı

MADO Yönetim Kurulu, Milli Mücadele ve bağımsızlık ateşinin yakıldığı yer olan edeler diyarı Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

11 Şubat 2019 Pazartesi 20:21

MADO Yönetim Kurulu yayımladığı mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Bir asra yaklaşan şanlı tarihimizle, geleceğe güvenle bakmanın gururunu yaşıyoruz. MADO ailesi olarak sektörümüzde binlerce çalışanımızla her adımda daha güçlü bir Kahramanmaraş ve Türkiye, daha güzel bir dünya hedefine emin adımlarla ilerliyoruz.

Değerlerimize her koşulda bağlı kalarak köklü bir geçmişe sahip olduk.
1,5 asırlık itibarımız, kalite ve güven üzerine inşa edildi. Bundan sonra da hiç durmaksızın gücümüz yettiğince çalışmak, yüksek başarıyı hedeflemek ve hep daha ileriye ulaşmak en vazgeçilmez ilkelerimiz olacaktır.

Kurtuluş savaşının kahraman kenti olmayı başaran şehrimiz bir asırdır üretmeye, ülkemize katma değer sağlamaya, yenilikleri ve ilkeleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam etmektedir. Kurtuluş savaşında olduğu gibi aynı ruh ve inançla bugünde devletinin yanında, milletinin hizmetinde olan Kahramanmaraş; ekonomisiyle verdiği kalkınma mücadelesinde ülkeyi ileriye taşımaya devam edecektir.

Dünya, geleceğimizi şekillendirecek birçok politik, ekonomik, teknolojik ve toplumsal gelişmeye sahne oluyor. Bu büyük dönüşüm ve belirsizlik içinde, MADO olarak değişime öncülük etme felsefemizi koruyor; lezzet serüveni içinde 150 yılı aşkın süredir başarıyla yaptığımız gibi, zamanın ruhunu doğru okuyarak; hızla, cesaretle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz. Ana sorumluluğumuzu, Topluluğumuzu sadece önümüzdeki 5 ya da 10 yıla değil, gelecek kuşaklara hazırlamak olarak görüyoruz. Bu hedefle, kendimizi her zaman yeniliyor ve çıtamızı yükseltiyoruz. 

Bu düşüncelerle, dünyada hayranlık uyandıran Kahramanmaraş savunmasının şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle anar, büyük bir azimle atalarına layık olma mücadelesi veren Kahramanmaraş halkının 12 Şubat Kurtuluş bayramını kıvançla kutlarız.”

YAŞAR DONDURMA VE GIDA MADDELERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU

Mehmet Sait Kanbur

Atilla Kanbur

Erdal Kanbur

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326