MHP İlçe başkanı Ardıç, “Makam ve koltuk sevdamız yok”

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MHP İlçe başkanı Ardıç, “Makam ve koltuk sevdamız yok”

MHP İlçe başkanı Ardıç, “Makam ve koltuk sevdamız yok”

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

12 Mart 2019 Salı 11:38

MHP Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç, 'Cumhur İttifakı' çerçevesinde başkan adayı Osman Okumuş ile birlikte yerel seçim çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Partisinin, ‘Önce ülkem ve milletim’ düşüncesiyle hareket ederek seçime hazırlandığını ifade eden Ardıç,  ‘Beka için milli karar, cumhur için istikrar’ diyoruz.” Dedi.

Hiçbir ülkücünün makam ve koltuk sevdasında olmadığını vurgulayan Ardıç şunları söyledi:

“Cumhur ittifakı çerçevesinde seçim çalışmalarımız devam ediyor. Osman Okumuş beyin ekibiyle ortak çalışmalar yürütüyoruz. Parti yönetiminden ve Meclis üyesi adayı 6 arkadaşımızla ilçemizin 44 mahallesinde ev, esnaf ve vatandaş ziyaretleri düzenliyoruz.

Biz bunu parti seçimi gibi görmüyoruz, Çanakkale Zaferi gibi, yani sayın genel başkanımızın deyimiyle beka meselesi olarak görüyor, bunun seçmelerimize anlatmaya çalışıyoruz. Burada tek yürek olarak parti gözetmeden çalışıyoruz. 44 mahallede 77 bin insanı kucaklıyoruz.

Yaptığımız ziyaretlerde Cumhur İttifakına olan teveccüh çok büyük. Hafta sonu yaptığımız konvoy büyük bir coşkuya dönüştü. Kilometrelerce kuyruk oluştu. Burada bu konvoy adet oldu. Her seçim öncesi bir konvoy düzenleyerek ilçemize renk katıyor.

Osman Okumuş her konuşmasında Cumhur ittifakına vurgu yaparak MHP ilçe teşkilatına teşekkür ediyor. Bu konvoyda yaşanan coşkununda MHP’nin desteğiyle olduğunu belirtiyor. Bizim bir beklentimiz yok ama kendisi her zaman dile getiriyor. Biz teşkilat olarak önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir genel başkanımız var. Bizde hiçbir ülkücünün koltuk sevdası, makam sevdası olmamıştır. Gerçekten yerelde de, genelde de beka var. Bu bir birlikteliktir. Beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz.”

Son Güncelleme: 12.03.2019 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326