Odalarda başkanlar belli oldu!

Kahramanmaraş’ta, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı’na bağlı odalarda kongre heyecanı sürüyor.

Odalarda başkanlar belli oldu!

Odalarda başkanlar belli oldu!

Kahramanmaraş’ta, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı’na bağlı odalarda kongre heyecanı sürüyor.

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:48

Önceki gün bir biri ardına düzenlenen kongrelerde, Kunduracılar, Marangozlar ve Mobilyacılar, Şoförler ve Otomobilciler, İnşaatçılar ve Kasaplar Odasına bağlı üyeler başkanlarını seçti.

KUNDURACILAR ODASI 

  

Kunduracılar Odası Başkanlığına Ali Köfte yeniden seçildi. 2 adayın yarıştığı kongrede Köfte, rakibi Murat Kiraz’a 74 oy fark attı.

MARANGOZLAR VE MOBİLYACILAR ODASI

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanlığı’na bağlı odalarda kongre süreci devam ediyor. Bu kapsamda Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın da kongresi gerçekleştirildi.

Tek listeli olarak seçime gidilen kongrede mevcut başkan Enver Çelebi, 3. Kez başkanlığa seçildi.

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI

Şoförler ve Otomobilciler Odası da, tek aday olarak kongreye giden odalardan oldu. mevcut başkan Ahmet Kuybu, başkanlığa yeniden seçildi.

Kuybu aynı zamanda, Kahramanmaraş’ta, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığını da yürütüyor.

İNŞAATÇILAR ODASI

İnşaatçılar Odası’nın kongresinde ise 3 dönemdir görev yapan mevcut Başkan Adnan Kozak ile mermerci esnaflarından Mevlüt Göz yarıştı.

384 üyeli odanın kongresindeki seçimde mevcut Başkan Adnan Kozak, 216 oyla yeniden başkan seçilirken, rakibi Mevlüt Göz ise 62 oy alabildi.

KASAPLAR ODASI

Kasaplar Odası kongresinde sürpriz yaşandı. Uzun yılar oda başkanlığını yürüten Abdulkadir Arifoğlu başkanlığı kaybetti.

İki adayın yarıştığı Kahramanmaraş Kasaplar Odası Olağan Kongresi’nde oyların 126’sını alan Mehmet Uyduran, 37 oy farkla oda başkanı seçildi. Eski başkan Abdulkadir Arifoğlu ise 89 oyda kaldı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326