Osman Okumuş’un yeni projesi, vatandaştan tam not aldı!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde kısa sürede yaptığı hizmetlerle göz dolduran Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, vatandaşların takdirini topluyor.

Osman Okumuş’un yeni projesi, vatandaştan tam not aldı!

Osman Okumuş’un yeni projesi, vatandaştan tam not aldı!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde kısa sürede yaptığı hizmetlerle göz dolduran Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, vatandaşların takdirini topluyor.

02 Mart 2018 Cuma 12:31

Türkoğlu’nu modern bir görünüme kavuşması için mücadeleden Okumuş, hayat geçirdiği ‘Kent Meydanı’ projesi ile ilçe halkının gönlünü kazanmayı yine başardı.

Haziran ayında hizmete girmesi planlanan Kent Meydanı projesi ile ilgili değerlendirme aldığımız Türkoğlu halkının büyük bir çoğunluğu Osman Okumuş’un ilçeye yaptığı yatırımlardan ve hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını belirtiyor. Başkan Okumuş’un her zaman yanında yer alacaklarını ifade eden vatandaşlar yeni proje için şunları söylüyor;

İşte derlediğimiz vatandaş röportajlarından bazıları;

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Balıkçılık yaprak geçimini sağlayan Adnan demir;

 “Meydan çalışması ilçemiz için çok iyi oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman görev başında. Mahallenin tamamını geziyor, kimin sorunu varsa çözüyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Belediye başkanımıza güveniyoruz, ondan çok memnunuz.”

“TÜRKOĞLU SÜREKLİ GELİŞİYOR”

İlçe esnaflarından Ali Terlik;

 “Daha önce burası koku içerisindeydi. Şehrin görünümünü bozuyordu. Yapılan çalışma çok güzel. Halkımızın zaman geçirecek yerleri yoktu, onları yaptı. Meydan sosyal donatılarla yapılıyor. Türkoğlu sürekli gelişiyor. Başkanımızın girişimleri, projeleri çok yerinde. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

 “TÜM YATIMLAR BİR TARAFA, ŞU YAPILAN KENT MEYDANI HİZMETİ BİR TARAFA”

Osman Aras;

“Türkoğlu’nda büyük bir meydan, toplanacak alan yoktu.  Biz burada yılarca derenin içinde çalıştık, şimdi buralara kent meydanı yapılıyor. Bu meydanla Türkoğlu, Türkoğlu olacak. Meydanda tuvalet, mescit, ve bebek bakım odaları yapıyor. Osman okumuş bugün var yarın yok ama bu yapılan hizmetlere bize kalacak.  Osman Okumuş döneminde dere temizlendi, pislik ortadan kalktı. Vatandaş hizmet görmeye başladı. İlçemize yapılan tüm yatımlar bir tarafa, şu yapılan kent meydanı hizmeti bir tarafa. Osman okumuşu Türkoğlu’nda yeniden görmek istiyoruz. Bu derenin hastane inşaatına kadar sürmesini istiyoruz. Kendilerine çok teşekkür ederiz.”

“KENT MEYDANI ÇOK GÜZEL OLACAK”

Ömer Demirdöven;

“Buranın önceki hali bataklıktı. Şimdi temizleniyor, güzelleşiyor. Bu yeni yapılan alana çay bahçeleri, oturaklar yapılırsa, kent meydanı çok güzel olacak. Daha önce hizmet görmedik. İlçemizin hali ortadaydı. Yapılan yatımlar ilçemizi güzelleştirdi. İnşallah daha da iyi olacak.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326