Öz Keven’den Aşure Etkinliği

Kahramanmaraş’ta, Öz Keven Hac Malzemeleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Öz Keven’den Aşure Etkinliği

Öz Keven’den Aşure Etkinliği

Kahramanmaraş’ta, Öz Keven Hac Malzemeleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

12 Ekim 2018 Cuma 16:20

Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen Aşure etkinliğinde okunan Kuran’ ı Kerim ve yapılan duaların ardından Öz Keven Hac Malzemeleri önünde kurulan kazandan aşure ikramı yapıldı.

Etkinlikte Konuşan mağaza sahibi Hakan Keven, Muharrem Ayının önemine değindi. Keven; “Aşure geleneği asırlardır süregelen çok çeşitli medeniyetlerden etkileşerek bugünkü Anadolu Kültürü’nün geleneksel öğesi haline almıştır. Özünde insanlar arasında birlik beraberlik ve dayanışma ruhunu taşıyan çok özel gelenektir. Şu günlerde toplum olarak en fazla ihtiyacımız olan birliğimize, sevgi, saygı, hoşgörü temeli öğeleri içinde barındıran bu geleneğimizi sürdürmenin gayreti içindeyiz.  Dünyada barış ve dostluğun daim olduğu nice birlikte aşure tadında yıllar temenni ediyorum” dedi.

Vatandaşlar ise Aşure ikram’ından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326