Tekbir giyimde net yüzde 50 indirim fırsatı!

Tesettür giyimin öncü markalarından Tekbir Giyim, dev indirim kampanyası başlattı.

Tekbir giyimde net yüzde 50 indirim fırsatı!

Tekbir giyimde net yüzde 50 indirim fırsatı!

Tesettür giyimin öncü markalarından Tekbir Giyim, dev indirim kampanyası başlattı.

19 Ocak 2018 Cuma 17:23

Kışın ortasında tüm Türkiye ile birlikte Kahramanmaraş’taki Tekbir Line mağazada başlatılan kampanya kapsamında, kaşe kaban, pardösü ve mont çeşitlerinde net yüzde 50 indirime gidildi.

Belirli aralıklarla yaptığı indirim kampanyalarıyla müşterilerinin yoğun ilgisini çeken Tekbir Giyim’de tunik ve çanta modellerinde fiyatlar etiketin çok altına çekildi. Mağazada daha önce 229 liradan satılan tunikleri kampanya dahilinde 79 liradan almak mümkün.

  

Kampanaya ile ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Tekbir Giyim şirket müdürü Emrah Yanılmaz,  “Tekbir mağazaları tüm Türkiye genelinde kampanya başlattı. Bu kapsamda Kahramanmaraş mağazamızda da kaşe kaban ve manto çeşitlerimiz de net yüzde 50 indirim yaptık.” dedi.

Müşterileri kışı sıcak geçirmeleri için Tekbir Mağazasına davet eden Yanılmaz, “Müşterilerimizin bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz. Kampanya geçen hafta başladı. Triko ve tunik çeşitlerimiz de de indirim var. Tunikler 229 TL’den 79 liraya düştü. Çantalarımızda da indirim var. Tekbir marka 200 liralık çantalar 159 TL'ye düştü.  Biz bu yıl müşterilerimizin kış mevsimini daha sıcak geçirmeleri için indirim fırsatını öne aldık.  Bu fırsat kaçmaz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.01.2018 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326