TÜMSİAD, 2018 için yol haritasını çizdi!

Kahramanmaraş’ta, TÜMSİAD üyeleri kahvaltı programında bir araya geldi.

TÜMSİAD, 2018 için yol haritasını çizdi!

TÜMSİAD, 2018 için yol haritasını çizdi!

Kahramanmaraş’ta, TÜMSİAD üyeleri kahvaltı programında bir araya geldi.

01 Şubat 2018 Perşembe 16:57

TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Adnan Toprak, toplantıda 2017 yılı değerlendirmesi yaptı. 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan programları üyelerle paylaştı.

Zor bir yılı geride bıraktıklarını anlatan Toprak; “2018’in yol haritasını birlikte belirleyeceğiz. Üyelerimiz bizden ne istiyorsa karşılığı olan programlar yapmak istiyoruz.  Yeni dönem hepimiz hayırlı olur.” dedi.

Ülkede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, çalışıp, üretmeye devam edeceklerini bildiren Toprak; “Zor bir 2017 yılını geride bıraktık. Öncesinde 2016 yılında 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu. TÜMSİAD tavrını devleti ve milletinden yana aldı. 15 Temmuz’un yaralarını sarmakla meşgulüz. Devletimiz yurt içerisinde bir yandan terörle mücadele ediyor. Bir yandan da terör yuvaları sınır ötesinde yok ediliyor. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen biz umutsuz değiliz. 2023 hedeflerinden vazgeçmedik, daha fazla üretip hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine katma değer oluşturacağız.” diye konuştu.

İlçelerde şubeleşmeye gideceklerini söyleyen Toprak; “Kahramanmaraş şubemizin kurumsal yapısı içerisinde 6 komisyon var. Bu komisyonlar yeni dönemde bir yenisi eklendi. Buda genç TÜMSİAD. Onunda alt yapı eksikliğini tamamladık. Şuan 30 üyesi var. İlçelerimizde yapılanma kararı aldık. İlk etapta 5 ilçemizde yapılanmayı planlıyoruz. Buda gerçekleşirse mevcut üye sayımızın 2 katına çıkacağını ümit ediyoruz.” açıklamasında bulundu. (Muttalip Akkuş)  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326