Ülkü ocakları iftar programı düzenledi!

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Ülkü ocakları iftar programı düzenledi!

Ülkü ocakları iftar programı düzenledi!

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

21 Mayıs 2019 Salı 14:18

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından il binasında düzenlenen iftar programına, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Tiyek ile ocak başkanları ve partililer katıldı.

Ramazan ayında iftar sofrasında bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış; “Bugün iftarımızı ocak başkanlarımız ve sayın milletvekilimiz ile birlikte yaptık. Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ise “Türkiye düşmanları uyumuyor. İstanbul’da seçimlerin manipüle edildiği apaçık ortada. Bu nedenle İstanbul’da seçimler YSK kararıyla yenilenecek. Siz bu davanın ocağının başkanlarısınız. Hepinize verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum. Okul öncesi ve sonrasında bizde ocaklarda bulunduk. Her zaman ocak içerisinde olduk. Allah Başbuğdan razı olsun. Türk milliyetçiliğini ocak bünyesinde topladı. Geçmişi unutmamak gerek, tüm ülkücü şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Davaya hizmet eden tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.” Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326