Yemen Kahvesi, kafe kültürüne yeni soluk getirdi!

Kahramanmaraş’ta 1,5 yıl önce hizmete açılan Yemen Kahvesi zinciri, kentte kafe kültürüne yeni bir soluk getirdi. Yeme, içme ve sosyal faaliyetleri birleştiren bir konsept olma özelliği taşıyan tesiste, insanlar saatlerce vakit geçirebiliyor.

Yemen Kahvesi, kafe kültürüne yeni soluk getirdi!

Yemen Kahvesi, kafe kültürüne yeni soluk getirdi!

Kahramanmaraş’ta 1,5 yıl önce hizmete açılan Yemen Kahvesi zinciri, kentte kafe kültürüne yeni bir soluk getirdi. Yeme, içme ve sosyal faaliyetleri birleştiren bir konsept olma özelliği taşıyan tesiste, insanlar saatlerce vakit geçirebiliyor.

01 Şubat 2018 Perşembe 17:27

İnsanlara aile ve çocuklarıyla gidebilecekleri bir ortam sunan Yemen Kahvesi, yemekleri kadar ses ve görüntü sistemleriyle de iddialı. 700 kişilik müşteri kapasitesine sahip tesiste, isteyen ayrı salonda maç izleye biliyor. İsteyen ise ailesiyle birlikte kahvesini yudumlayıp hoş vakit geçirebiliyor.

Her yaşa ve zevke hitap edecek konseptte dizayn edilen Kafe, 200 ayrı sıcak ve soğuk yemek çeşidi, hafta sonuna özel 125 çeşit açık büfe kahvaltısı, Türk ve yabancı kahve, tatlı, içecek türleri ve waffle, alanında Kahramanmaraş’ta ilklere imza atıyor.  

 “BURASI BÜYÜK BİR TESİS”

İşletme sahibi Hüseyin Kurt, Kahramanmaraş’ta, sektörde bir ilk olan bu konsepti şu sözlerle anlattı: “Kahramanmaraş’a yatım kararı aldıktan sonra kentteki tüm kafeleri gezdik. Araştırma yaptık. İnsanlar geniş kapsamlı bir yere ihtiyaç duyduğunu dile getirdiler. Bizde işletmemizi sadece kafe olarak açmadık. Burası büyük bir tesis. İnsanların boş vaktini en iyi şekilde değerlendirebileceği, kendini evinde gibi rahat bir şekilde hareket edebileceği bir ortam burası. Müşterilerimiz, namaz vaktinde namaza, çocuğu varsa oyun alanına gidebiliyor, yemeğini yiyebiliyor, hafta sonu ailesiyle birlikte muhteşem bir kahvaltı yapabileceği, huzurun ve hoş muhabbetin olduğu bir ortam.”

“MÜŞTERİYE DEĞERLİ OLDUĞUNU HİSSETTİRİYORUZ”

İş yerini açtıktan sonra insanların olumsuz düşüncelerinin kırıldığını aktaran Kurt; “İnsanlar, ‘bura tutmaz, insanlar gelmez, 1 ay içinde kapanır’ diye bizim aklımızı çeldiler. Ama biz geldik, başladık, bitirdik çok şükür. 1,5 yıl oldu Yemen Kahvesi olarak kente kurumsal bir hizmet getirdik. Maraş hizmete aç bir memleket. Daha önce bu kadar kurumsal, müşteriye değerli olduğunu hissettiren bir marka gelmemiş. Bizimde hedefimiz, müşteri memnuniyeti ve Maraş’a kendimizi kabullendirmek. Biz insana değer veriyoruz. Çok şükür gelen bütün müşteriler güzel yorumlar dile getirdi. Bizim hakkımızda ‘kapatıp giderler’ diye iddiaya girip, gelip bizden helallik isteyenler var.” diye konuştu. 

5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİNDE KAHVALTI

Kahramanmaraş’ta, 125 çeşit açık büfe kahvaltı ile bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Kurt; 

“Menümüz çok geniş. Ana yemek kahvaltı, kahve çeşitleri, ayrıca Pazar günü sabah kahvaltısında 125 çeşit açık büfe, 5 yıldızlı otel konseptinde kahvaltı veriyoruz. Sabah 9 ile 15 saatleri arasında verilen bu hizmet Kahramanmaraş’ta bir ilk. Kahramanmaraşlıları bu nezih ortama bekliyoruz.” açıklamasında bulundu. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 22.03.2018 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326