Emniyet, huzur bozucuların peşini bırakmıyor!

Kahramanmaraş’ta, Emniyet Müdürlüğünce huzur operasyonu yapıldı.

Emniyet, huzur bozucuların peşini bırakmıyor!

Emniyet, huzur bozucuların peşini bırakmıyor!

Kahramanmaraş’ta, Emniyet Müdürlüğünce huzur operasyonu yapıldı.

23 Şubat 2018 Cuma 13:06

Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan huzur uygulamasında, hakkında arama kararı bulunan 34 şahıs yakalandı.  

İl Genelinde 95 ekip ve 453 polisin katılımıyla düzenlenen uygulamada,  4 bin 350 kişinin sorgusu yapıldı.  Trafik’te 554 araç kontrol edildi. 26 araca kural ihlali nedeniyle 12 bin TL ceza kesildi.

291 işyerinin kontrol edildiği operasyonda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan, hırsızlık, yaralama, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak, tehdit, güveni kötüye kullanmak, dolandırıcılık, yaralama, borçlunun ödeme şartını ihlal gibi değişik suçlardan aranan 20 şahıs yakalandı. Ayrıca infaz büro ekipleri tarafından aranan 14 şahıs yakalanarak haklarında işlem başlatıldı.

Yabancı şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda 392 şahıs incelendi ve kimlik kayıtları incelemeye alındı.8 şahsa kabahatler kanununa aykırı davranmaktan idari para cezası kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326