293 bin öğrenci karne aldı!

Kahramanmaraş'ta 293 bin 30 öğrenci karne heyecanı yaşadı. 

293 bin öğrenci karne aldı!

293 bin öğrenci karne aldı!

Kahramanmaraş'ta 293 bin 30 öğrenci karne heyecanı yaşadı. 

18 Ocak 2019 Cuma 15:02

Vali Vahdettin Özkan ile İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Merkez Dulkadiroğlu ilçesindeki 12 Şubat İlkokulunda düzenlenen programda, öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Vali Özkan ve beraberindekiler, öğretmenlerle birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilere tatili iyi değerlendirmelerini tavsiye eden Vali Özkan, çeşitli hediyeler verdi.  

- Jandarmadan karne hediyesi

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerler de aralarında topladıkları paralarla kırsal bölgelerde yaşayan özellikle kimsesiz ve yoksul öğrencilere giyecek yardımında bulundu, karnelerini dağıttı.

İlçeye bağlı Dedeler Mahallesi İlkokulunu ziyaret eden askerler, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve beraberlerinde getirdikleri 250 içlik ve montu, öğretmenlerle birlikte öğrencilere giydirdi.

Birinci sınıf öğrencilerinden Hasan Okumuş, asker ağabeylerinin karne hediyelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Okul Müdürü Serdar Alakabak ise jandarma komutanlarına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Alakabak, öğrencilerin durumunu görerek karne günü güzel bir sürpriz yapan jandarma personelinin öğrencileri mutlu ettiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326