AKDO, Maraş dondurmasını Gazianteplilerin ayağına getirdi!

Kahramanmaraş’ın ünlü dondurma markalarından Akdo, Gaziantep’te açtığı 2 şubesi ile ‘Maraş’ dondurmasının eşsiz lezzetini şehir halkının ayağına getirdi.

AKDO, Maraş dondurmasını Gazianteplilerin ayağına getirdi!

AKDO, Maraş dondurmasını Gazianteplilerin ayağına getirdi!

Kahramanmaraş’ın ünlü dondurma markalarından Akdo, Gaziantep’te açtığı 2 şubesi ile ‘Maraş’ dondurmasının eşsiz lezzetini şehir halkının ayağına getirdi.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 16:37

Gaziantep’te, Şehitkamil İlçe Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Gaziosmanpaşa AKDO şubesi, 2 bin metrekare kapalı ve 500 metrekare açık alanı ile hizmete açıldığı günden bugüne Gaziantep halkının uğrak noktası oldu. AKDO’ya gelen ziyaretçiler, ünlü Antep baklavasını Maraş dondurması ile birlikte yemenin keyfine varıyor.

Şubede verilen hizmetlerle ilgili bilgi veren AKDO Gaziantep Gaziosmanpaşa Şube Müdürü Ramazan Güzel 2 ay gibi kısa sürede kentte 2. Şubeyi açtıklarını belirtti.

Gazianteplilerin AKDO’ya büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Güzel; “AKDO, Gaziantep’te hayat buldu. Merkez şubedeki aynı lezzeti, aynı kalite ve hizmeti Gazianteplilerin beğenisine sunduk. Gaziantep halkı buranın açılmasından çok memnun.  Gaziantepli hemşerilerimiz dondurma yemeye Kahramanmaraş’a gidiyorlardı biz onların bu zahmete girmelerine son vererek burada şubemizi açtık. Dondurmayı ayaklarına getirdik, tatlıyla birleştirdik.” dedi.

İki ay önce açılan ilk şubenin ardından 2. Şubeyi de açtıklarını belirten Güzel; “Görmüş olduğumuz teveccüh ’ün neticesi 2 şubemiz de 1 hafta önce Karataş’ta hizmete girdi. Gaziantep’te kendi standartlarını, kendi hizmet anlayışına uygun personellerin eğitimleri devam ediyor. Pek yakında oradaki teveccühe bakarak 3. şubeyi açıp açmama hususunda değerlenmemizi yapacağız.

Ben Kahramanmaraşlıyım. Örf ve  adetlerimiz gereği ikram sever bir milletiz. Bu güzellik firmamıza da yansımış durumda. Şubemize gelen tüm müşterilerimize önce ürünlerden ikramda bulunarak kalite standardımızı test ettiriyoruz. Müşterinin beğenmesi durumunda alacağı miktarı arttırdığına şahit oluyoruz. Gaziantep AKDO’yu çok sevdi, kesme dondurmamızı çok sevdi. Öyle ki misafirlerine bizden kesme dondurma alıp götürüyorlar. Buda bizim için hakikaten memnuniyet verici bir durum.

Vermiş olduğumuz hizmetten ve müşterilerimizin hizmet kalitesinden memnun olduklarını görünce bu memnuniyet  bize yetiyor, artıyor. Kurucumuz olan başta Ahmet Davarcıoğluna ayrıca teşekkür ediyorum.  Tüm arkadaşlarla birlikte  burada sevgi ile ilk günkü heyecanla  aşk ile  Gaziantepli hemşerilerimize hizmet verme yolunda  hızlı adımlarla ilerliyoruz .” diye konuştu.

Gaziantep halkını AKDO’ya davet eden Güzel sözlerini şöyle bitirdi;

“Gaziantep halkımız buyursun gelsinler, ilgi ve alakayı, güzelliği, güler yüzlülüğü, hizmet kalitesini, misafirperverliği, fiyat politikalarımızı hepsini burada görebiliriler.

Buradan Kahramanmaraş halkımız ada seslenmek isterim; Müşterilerimiz artık Gaziantep’te de oturacakları, misafirlerini ağırlayacakları bir mekanları oldu. Kahramanmaraş halkımızın Gaziantep’e geldiklerinde muhakkak suretle ağırlamak, misafirperverliğimizi göstermek adına buraya davet ediyorum.

Ben buradan tüm Gaziantepli hemşerilerimize ve tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Mübarek kurban bayramını idrak edeceğimiz şu günlerde önce İslam aleminin kan ve göz yaşının dinmesini ve tüm Gaziantepli hemşerilerimizi ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 18.08.2018 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326