Branda Coffee, Kahramanmaraş’ın Gözde Markası Oldu

Kahramanmaraş’ta 1,5 yıl önce hizmete giren Branda Coffee, kentin yöresel lezzetlerinin yanı sıra dünya mutfağından eşsiz lezzetleri, organik ve en kaliteli ürünler kullanarak müşterilerin hizmetine sunuyor.

Branda Coffee, Kahramanmaraş’ın Gözde Markası Oldu

Branda Coffee, Kahramanmaraş’ın Gözde Markası Oldu

Kahramanmaraş’ta 1,5 yıl önce hizmete giren Branda Coffee, kentin yöresel lezzetlerinin yanı sıra dünya mutfağından eşsiz lezzetleri, organik ve en kaliteli ürünler kullanarak müşterilerin hizmetine sunuyor.

11 Ekim 2019 Cuma 14:07

KSÜ yerleşkesinin karşısındaki nezih mekanda hizmet veren işletme, Franchising şubeleşme hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanında Kahramanmaraş’ın yerli markası olarak şehri temsil edecek.

 Alanında uzman genç ve deneyimli personelleri ile müşterilerine en güzel hizmeti vermek için kolları sıvayan Branda Coffee’de Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini en kaliteli ürünlerle bulmakta mümkün.

İşletme sahibi Tarık Ersoy, iş yerinin kurulması ve hizmet politikasıyla ilgili bilgiler verdi.

 Ersoy; “Bir buçuk yıl önce Kahramanmaraş’ta yerli markamızı hayata geçirdik. KSÜ yerleşkesinin tam karşısında hizmet veriyoruz.

750 metrekare aynı zamanda sanatsal faaliyetlerimiz var. Murat Kul hocamızı ağırladık burada. Mekan olarak işletmemizi kurduk. Sadece okey anlamında değil memleketimizin güzide insanlarının buluşma noktası haline geldik. İl etapta okey salonu denilince belki farklı düşünceler akla gelebilir ancak biz bunu olumluya çevirdik. Aile ortamında huzur içerisinde işlerimizi devam ettiriyoruz. İnsanların eğlenceye de ihtiyacı oldukları fikriyle kötü mekanlara gitmelerine engel oluyoruz ve bu nezih ve güzel mekanımızda vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Okeyin ilk doğuş yeri İngiltere ancak daha sonra tüm dünyaya yayıldı. Okey bir anlam da sporsal faaliyet aslında. Zeka geliştirici bir özelliği de var.

İngiltere bunu tıpta kullanmış. Bu alanda başarılar da elde etmiş ve buradan yola çıkarak bu faaliyet her yere yayıldı. İlk başta olumsuz gibi gelse de aslında olumlu bir spor. Hem arkadaşlığı hem dostluğu da pekiştiriyor. İngiltere’de bu literatüre geçmiş bir oyundur.

Burası sadece okey salonu değil, adını ilk defa duyacağınız ve Kahramanmaraş’ta ilk defa karşılaşacağınız bir mutfağımız var. Malzemelerimizi en kaliteli ve maksimum düzeyde kullanıyoruz.” Diye konuştu.

“KAŞARLI KÖFTE BÜYÜLÜYOR”

İşletmeye özgü kaşarlı köftenin lezzetiyle tadanları büyülediğini anlatan Ersoy; “Çok değerli ve yetenekli ustalarımız var. Örneğin kaşarlı köftesi var ve inanılmaz güzel tavsiye ediyorum ve buraya gelerek bu ürünümüzden yiyen herkes çok memnun kalıyor ve tavsiye ediyor. Şunu da iddia ediyorum bu hiç tatmadığınız bir lezzet. Ve bu lezzet kentimize özgü bir üründür.

Ayrıca firmamızda ürettiğimiz tüm ürünler yemekler Kahramanmaraş’a özgüdür. Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini biz farklı bir sunumla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.” Dedi.

İşletmenin büyüyüp gelişimini tamamladığını belirten Ersoy, şunları kaydetti;

“Kahramanmaraş’ın yöresel ve daha önce tadılmayan lezzetlerini Branda Coffee’de bulabilirler. Biz işletme olarak hem şehrin kültürüne hem yöresel lezzetlerine çeşitlilik anlamı kazandırıyoruz.

Bizim kendimize özgü hamburgerimiz vardır. Uluslararası hamburgerlerden çok daha kaliteli, malzemesi çok daha iyi ve lezzeti de çok daha lezzetli.

Bu hamburgerimizin adını Branda Burger olarak belirledik. Bu ürünümüzde Kahramanmaraş’ın ulusal anlamda literatürüne girdi ve yapımı ve ortaya çıkması da bize ait. Tüm malzemelerini kendimiz üretiyoruz ekmeği de dahil. Her şey organik. Tatlı olarak suflemiz var.”

FRENCYZİNG ŞUBELER AÇILACAK

“Hizmette 1,5 yılı geride bıraktık. Artık frencyzing olarak şubeler açma hedefimiz var. Kendi standartlarımızda gittiğimiz bölgelerde kaliteli bir hizmet ağı kuracağız. Branda 46 olarak illerde Kahramanmaraş’ın yerli markası olarak temsil edeceğiz.

Tüm hemşerilerimizi mekanımıza uğramalarını ve eşsiz lezzetlerimizden tatmaları için davet ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326