Eko Çit, bölge’nin tek kuruluşu oldu

Kahramanmaraş’ta iş adamı Ahmet Sepetçi tarafından kurulan ve içerisinde çocuk oyun ekipmanları ile tel çit ve ahşap evlerin yer aldığı şovrum, sektörün öncü kuruluşlarından biri oldu.

Eko Çit, bölge’nin tek kuruluşu oldu

Eko Çit, bölge’nin tek kuruluşu oldu

Kahramanmaraş’ta iş adamı Ahmet Sepetçi tarafından kurulan ve içerisinde çocuk oyun ekipmanları ile tel çit ve ahşap evlerin yer aldığı şovrum, sektörün öncü kuruluşlarından biri oldu.

16 Eylül 2017 Cumartesi 14:27

Ekoçit adını taşıyan şirketin Batı çevre yolu Ağcalı kavşağında bulunan şovrumu özelikleri bakımından bölgede ilk olma özelliği taşıyor. Şirket, alanında yakaladığı trend ile Kahramanmaraş’ın önde gelen kuruluşları arasında yer almayı başardı.

Tesisin Gaziantep, Malatya, Kayseri, Adıyaman ve Adana bölgesinde ilk olduğunu duyuran Ekoçit Şirket sahibi Ahmet Sepetçi, “Geniş ürün yelpazemizle bölgeye hizmet veriyoruz. Bu bir eksiklikti, insanlar bu alanda alış verişlerini katalog yada internet üzerinden yapıyorlardı. Biz bu eksikliği giderdik.” dedi.    

Toplam 5 bin metre kare alan üzerine kurulu tesisin 3 bin metrekarelik alanında üretim atölyelerinin bulunduğunu, showroom’a ayrılan kalan bölümde tüm ürünleri sergilediklerini ifade eden Sepetçi şunları söyledi: “Tesisimiz toplam 5 bin metrekare. 3 bin metre karesi atölye ve depo kısmı, 2 bin metre karelik alanda şovrum. Burada kent mobilyaları, çocuk oyun parkları kamelyalar, özelikle çit sistemleriyle ilgili her çeşit ürünler bulunuyor. Duvar üzerindeki dekoratif bağ-bahçe tellerimiz sadece bir modeli değil 10 model bulunuyor. Daha farklı alternatifler ve şık ürünlerle hizmet veriyoruz. Böyle bir şovrum bölgede yok. Sektörde tek ve ilk yapılan şovrum olma özeliğini taşıyoruz. 13 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Kahramanmaraş ve bölgede ilk olan bir şeyi yaptık. İnsanlara daha önce bu ürünleri katalog ve internet siteleri üzerinden alıyordu, kafalarında tereddüt oluşuyordu, şimdi gidip, görüp istediği ürünü alabiliyor.”

“GÖRMEDEN GEÇMEYİN”

Müşterilerin çoğunluğunu belediyeler, müteahhitler ve bina yöneticilerinin oluşturduğunu aktaran Sepetçi; “Çocuklarımız için bağ evleri ve apartmanlarda, onların stres atacakları oyun alanlarını biz burada oluşturabiliyoruz. Vatandaşlarımız Ekoçit’i görmeden geçmesinler. Referanslarımız güçlü, yaptığımız işerli gösterebiliriz. Genelde bina yöneticileri, belediye ve müteahhitler müşterilerimiz.

AHŞAP EVLER DAHA SAĞLIKLI”

Ahşap kamelya evlerle ilgili büyük bir firmanın bölge bayiside olduklarını vurgulayan Sepetçi, bu evlerin kahramanmaraş’ta fazla yaygın olmadığını aktardı. Vatandaşların yanma endişesi taşıdığını anımsatan Sepetçi şunları kaydetti; “Kamelya evlerle ilgili büyük bir firmanın bölge bayiliğini yapıyoruz. Bu evler Kahramanmaraş’ta fazla yaygın değil. Prefabrik evlere göre ahşap evler daha nezih, pis kokuları bünyesine çeker, sağlık açısından çok faydalı. İnsanlar ahşap’ın yanacağından çekiniyor. Laboratuarlarda yapılan testlerde ahşap’ın yanma süresi diğer PVC ürünlere göre daha uzun. Ahşap yandığında içinden kurtulma şansızı prefabrike göre daha fazla.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 16.09.2017 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326