"Isı ve Ses yalıtımında çift camdan vazgeçmeyin"

Şirikcioğlu Reklam ve Yapı, yöneticilerinden Cumhur Açıksarı pencere ve balkonlarda en iyi ısı ve ses yalıtımının çift cam ile sağlandığını belirtti.

"Isı ve Ses yalıtımında çift camdan vazgeçmeyin"

"Isı ve Ses yalıtımında çift camdan vazgeçmeyin"

Şirikcioğlu Reklam ve Yapı, yöneticilerinden Cumhur Açıksarı pencere ve balkonlarda en iyi ısı ve ses yalıtımının çift cam ile sağlandığını belirtti.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 11:32

Cam kalınlığının artırmanın ısı yalıtımına katkı sağlamadığını kaydeden Açıksarı;  "Yalıtım camı ünitelerinde ısı yalıtımının  sağlanması iki cam plakanın arasındaki hava boşluğuna bağlıdır. Ara boşluğunun kuru hava yerine argon gazlar ile doldurularak ısı kayıplarının bir miktar daha azalması sağlanır."dedi.

“Çift Camlar Yatılım İçin Önemli”

Camla daha etkin yalıtım ve dolayısıyla enerji tasarrufu sağlamak amacıyla cam teknolojisinde yapılan yoğun çalışmalar sonucu kaplamalı camlar geliştirildiğini kaydeden Açıksarı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz, alüminyum doğrama ve cam işleri, Alüminyum giydirme cephe ve kompozit kaplama işleri, pencere panjur, otomatik kepenk, otomatik kapı, endüstriyel kapılar, bahçe kapı motorları gibi otomasyon işleri, alüminyum ve cam korkuluk işleri, schüco marka ithal PVC doğrama ve cam işleri yapıyoruz. Cam, pencerelere yalın olarak tek cam halinde uygulandığında kışın bina içinden dışarıya önemli boyutta ısı kaçışı olmaktadır.Tek camın ısı yalıtımı sağlama özelliği bulunmamaktadır.Cam kalınlığının artırılmasının ısı yalıtımına katkısı yoktur ve bu yolla ısı yalıtımı sağlamak mümkün değildir.Teknolojinin gelişmesi ile yalıtım camı (çift cam) üretimi gerçekleştirilmiştir.Aralarında kuru hava barındıracak şekilde iki camın fabrika şartlarında birleştirilmesi ile oluşturulan yalıtım camı üniteleri tek cama göre ısı kayıplarını yarı yarıya azaltır.”

“Yüksek Kaliteli Ürünlerle Hizmet Veriyoruz”

Müşterilerine yüksek kalitede ürünü ve en iyi hizmeti sunduklarına dikkat çeken Açıkcası: “Düz camlarla oluşturuluş üçlü (çift ara boşluklu) yalıtım camı üniteleri,standart çift camlara göre daha ısı yalıtımı sağlar. Çünkü ısı yalıtımı sağlayan, iki cam plaka arasındaki hava boşluğudur ve üçlü yalıtım camı ünitesinde iki hava boşluğu bulunmaktadır. Ancak bu özel doğrama gerektirmesi ve cam kullanımının artması nedeniyle ekonomik bir çözüm değildir.Özel camların kullanıldığı yeni nesil yalıtım camı ünitelerinde,hem hava boşluğunun sağlandığı yalıtımdan, hem de kaplamalı camın ısıyı içeride tutma özelliğinden yararlanılır. Yeni nesil yalıtım camı ünitelerini Yetkili Üreticiler kanalı ile ısıcam sinerji ve ısıcam konfor markalarıyla pazarlamaktadır.Düz camlarla oluşturulmuş üçlü yalıtım camları yerine ısıcam sinerji veısıcam konfor kullanımı tek ara boşluklu olmasına rağmen,hem daha iyi ısı yalıtımı sağlanır, hem de daha ekonomik bir çözüm oluşturur. İnşaat sektörü gitgide kendini geliştirmekte olduğundan, her bina yapıldıktan sonra daha iyisi yapılmak istenmektedir. Bizde alüminyum ve PVC sistemlerinde kendimizi geliştirip yenileyerek, teknolojiyi takip edip makine ve teçhizat parkımızı yenileyerek inşaat sektöründeki gelişmelere ayak uyduruyoruz. Bu bağlamda her daim kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik sunmak için çalışıyoruz”ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326