Güney Kore dizisi 2018 yılında koronavirüsü açık açık söylemiş!

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs bir biyolojik silah mı? 2018 yapımı bir Güney Kore dizisi olan My Secret Terrius adlı yapımda koronavirüs kehaneti olduğu ortaya çıktı. Hem de öyle basit değil...

Güney Kore dizisi 2018 yılında koronavirüsü açık açık söylemiş!

Güney Kore dizisi 2018 yılında koronavirüsü açık açık söylemiş!

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs bir biyolojik silah mı? 2018 yapımı bir Güney Kore dizisi olan My Secret Terrius adlı yapımda koronavirüs kehaneti olduğu ortaya çıktı. Hem de öyle basit değil...

16 Mart 2020 Pazartesi 10:06

Koronavirüsün belirtilerinden, kuluçka süresine, hatta tedavisinin olmayışına kadar her şey bir bir anlatılmış.

En önemlisi de koronavirüs bir 'biyolojik' silah olarak nitelendirilmiş.

My Secret Terrius adlı dizinin 10.bölüm 53.saniyesinde geçen diyalog ağızları açık bırakan cinsten.

İşte sosyal medyayı kasıp kavuran o sözler:

'Bu virüs, ölüm oranını %90'a çıkarmak için, üzerinde oynanmış, mutasyona uğramış korona virüsü.

Virüs 5 dakika içinde direkt akciğere saldırır, 2 ila 14 gün kuluçka süresi var. İnsan yapımı bir virüs...'

DOĞRU TESPİT ETMİŞ

Baba Vanga'nın, büyük ve güçlü bir ejderhanın insanlığın tepesine çökeceği, üç devin birleşerek dünyayı yöneteceği, bu süreçte ellerinde kırmızı paralar olan insanlar olacağı ve bol sıfırlı sayıların da insanlığa hükmedeceği kehaneti, simgesi 'ejderha' olan Çin'in koronavirüsü dünyaya yayarak küresel çöküşe sebep olacağı, sonra da dünyaya hükmedeceği şeklinde yorumlandı.

Ancak öyle birinden öyle bir açıklama geldi ki bundan daha fazlası... Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga'nın corona virüsünü bildiğini yazdı. Açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındaki Robeva, "Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, 'Neshka, corona hepimizin üzerinde olacak' demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü corona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya'nın ülke üzerindeki hakimiyeti anlamına geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya'nın koruması altında olacağını söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım" dedi.

BİLENLERİN SAYISI GİDEREK ARTIYOR

Amerikalı korku yazarı Dean Koontz, 1981 yılında yayımlanan The Eyes of Darkness (Karanlığın Gözleri) kitabı ile 2020'nin felaketlerinden Corona Virüsü'nü önceden tahmin etmiş. En azından komplo teorisyenlerinin iddiaları bu yönde.

Eserde, bir savaşın içerisinde olan Çin yönetiminin gizli bir laboratuvarı söz konusu. Çin ordusuna ait bu mekanda özel bir çalışma yürütülüyor. Buna göre Çinli bilim insanları, savaşta kendi avantajlarına kullanmak için yapay bir virüs geliştiriyor. Buraya kadar her şey bir kurgu yazarının, özellikle korku/gerilim türlerinde kalem oynatan bir yazarın gayet klişe bir senaryosu olarak görülebilir. Ancak kitapta bahsi geçen bu laboratuvar, Corona'nın ilk duyulduğu Wuhan kentinde yer alıyor. Virüsün adı ise Wuhan-400 olarak tanımlanıyor.

BİTECEĞİ TARİHİ NEREDEN BİLİYOR?

Çin'de Ulusal Sağlık Komisyonu'nun görevlendirdiği ekibin başında bulunan ve hükümete danışmanlık yapan Zhong Nanshan, Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) pandemi ilan ettiği koronavirüs kriziyle ilgili tarih verdi.

Reuters'ın haberine göre; 83 yaşındaki Nanshan, salgının ne zaman biteceği yönünde sorulan bir soruya "Pandeminin Haziran ayında bitmesini bekliyoruz" yanıtını verdi.

Çin'de 2002'de ortaya çıkan SARS virüsünü tespit eden ve önüne geçilmesinde kilit rol üstlenen Nanshan, 2005-2009 yılları arasında Çin Ulusal Sağlık Komisyonu Başkanı olarak görev yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326