TÜVTÜRK Kahramanmaraş’ta personel alacak!

İŞKUR iş ilanları ile Türkiye Geneli illerdeki araç muayene istasyonlarına 32 araç muayene teknisyeni alınacak. 

TÜVTÜRK Kahramanmaraş’ta personel alacak!

TÜVTÜRK Kahramanmaraş’ta personel alacak!

İŞKUR iş ilanları ile Türkiye Geneli illerdeki araç muayene istasyonlarına 32 araç muayene teknisyeni alınacak. 

12 Temmuz 2019 Cuma 09:15

TÜVTÜRK araç muayene istasyonları Türkiye genelinde 32 personel alımını İŞKUR iş ilanları ile Şanlıurfa personel alımı, Ankara personel alımı, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Kahramanmaraş ve Erzurum illerindeki şirketler bünyesine araç muayene teknisyeni işçi alımı yapacak. Yapılacak işçi alımlarının ayrıntıları şöyledir.

Şanlıurfa İline Yapılacak 10 Kişi Araç Muayene Teknisyeni Alımı

Araç Muayene İstasyonu Teknisyeni ünvanı ile işçi alımı Şanlıurfa iline 10 kişi olarak yapılacak. Adayların en az Motor, Makine, Otomotiv bölümü lise veya önlisans mezunu olması, kadın veya erkek 24 ile 35 yaş aralığında olması, C, D, E sınıfı ehliyetlerden herhangi birine sahip olması ve Şanlıurfa ikametli olması gerekmektedir. Başvurmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005029270 olup başvurular 15 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

Ankara İline Yapılacak 15 Kişi Araç Muayene Teknisyeni Alımı

Araç Muayene Teknisyeni olarak Ankara ili işçi alımı 15 kişi olarak yapılacaktır. Teknisyen adaylarının Meslek Yüksek Okullarının, makine, motor, mekatronik, motor teknolojileri, otomotiv teknolojisi, iş makineleri, otomotiv bölümü mezunu veya Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, mesleki ve teknik eğitim merkezi, mesleki açık öğretim lisesi veya dengi meslek liselerinin makine, motor, tesviye, otomotiv bölümü, motorlu araç teknolojisi (otomotiv, elektromekanik) alanı, makine teknolojisi (makine bakım onarım, bilgisayarlı makine imalatı) alanı mezunu olması, erkek ve 22 ile 30 yaş aralığında olması, B sınıfı sürücü belgesi olması, C ve D sınıfı ehliyeti olanlar tercih sebebi olacak, askerlik görevini tamamlamış olması ve Ankara ikametli olması gerekmektedir. Başvurmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005024546 olup başvurular 17 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

Kahramanmaraş İline Yapılacak Olan 4 Kişi Araç Muayene Teknisyeni Alımı

Araç Muayene Teknisyeni ünvanı ile işçi alımı Kahramanmaraş merkez ve Narlı ilçelerinde çalıştırılmak üzer 4 kişi olarak yapılacak. Adayların en az meslek liseleri Motor, Makine bölümü mezunu veya Meslek Yüksekokulu Otomotiv veya Makine bölümü mezunu olması, erkek ve 22 yaşıdan büyük olması,, C, D, E sınıfı ehliyetliler tercih sebebi olup B sınıfı ehliyet olanlarda başvurabilecek, askerliğini yapmış olması ve Kahramanmaraş ikametli olması gerekmektedir. Başvurmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005038289 olup başvurular 24 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326