Usta isim vefat etti!

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Cengiz Sezici, hayatını kaybetti. Cengiz Sezici'nin nefes darlığı problemi yaşadığı öğrenildi.

Usta isim vefat etti!

Usta isim vefat etti!

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Cengiz Sezici, hayatını kaybetti. Cengiz Sezici'nin nefes darlığı problemi yaşadığı öğrenildi.

03 Ağustos 2019 Cumartesi 14:46

Bu sabah hayatını kaybeden Sezici, son olarak Söz dizisinde oynamıştı. Ünlü sanatçının bağlı bulunduğu ajansın sahibi Tümay Özokur " Nefes darlığı sorunu vardı. Dün gece hastaneye gitmiş ama bu sabah kaybettik" dedi.

CENGİZ SEZİCİ KİMDİR? İŞTE OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER...

Kurtlar Vadisi Pusu, Kırık Kanatlar, Aşka Sürgün gibi pek çok dizinin de kadrosunda yer alan Cengiz Sezici, 1971 yılında tiyatro ile oyunculuğa ilk adımı atmıştı. Cengiz Sezici, 1998-2000 arası Show Tv ekranlarında yayınlanan yerli dizi Ayşecik'teki Çatal Niyazi karakteriyle ismini geniş bir kitleye duyurdu. Peki, Cengiz Sezici kimdir, başka hangi dizilerde oynadı?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Cengiz Sezici, 1950 yılında dünyaya geldi. 1971 yılında tiyatroya başlayan sanatçı, 1978'de sinema içinde yer aldı. AST gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Kış Çiçeği filmindeki performansıyla 33. Antalya Altın Portakal film festivali en iyi yardımcı erkek oyuncusu seçilmişti. 1998-2000 arası Show Tv ekranlarında yayınlanan yerli dizi Ayşecik'te canlandırdığı Çatal Niyazi karakteriyle sivrildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326