İşte yeni 15 Temmuz oyunu

Geçtiğimiz haftalarda Suriye’lilere yönelik başlayan ve Suriyeliler bu ülkeden atılsın diye kampanya başlatanların altından Esed ve FETÖ çıktı.

İşte yeni 15 Temmuz oyunu

İşte yeni 15 Temmuz oyunu

Geçtiğimiz haftalarda Suriye’lilere yönelik başlayan ve Suriyeliler bu ülkeden atılsın diye kampanya başlatanların altından Esed ve FETÖ çıktı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 10:55

Emniyet Müdürlüğü Twitter’da başlatılan bu kumpası durdurmak için hemen harekete geçti. Bu hain oyunun ardından FETÖ ve diğer örgütlerin altından Kendi Twitter hesapları çıktı. EGM hemen olaya el koydu ve ırkçı ‘hashtag’ kaldırıldı.

Geçen haftalarda sosyal medyada başlayan ırkçılık toplumsallaştırılmaya çalışılan ve iyice provakasyon  haline gelen bu hain planın içinden dış istihbarat servislerinin oyunu da çıktı. Türkiye’de görev bekleyen Muhaberat ajanları olayların provake edilmesinde etkili rol oynuyor.

DÜNÜRLER İŞİN İÇİNDE

Son günlerde artan ve Suriye’lilere karşı yapılan provakasyon da Twitterda da atılan tweetler gittikçe artıyor ve köpürtülüyor. Bu kışkırtılan Twitter hesaplarında eski Fatih Üniversitesi Rektörü olan Şeref Ali Tekalan ayrıca FETÖ’nün üst düzey yetkililerinden biri olan Esed’in sağ kolu olan Haşem Akad’ın kızı ile Tekalan’ın oğlu 2015 yılında evlenmişti.

ANKARA HAREKETE GEÇTİ

Twitter’da yapılan ırkçı paylaşımlardan sonra Ankara hemen harekete geçti “trend topic” listeden bu paylaşımı hemen kaldırdı. Ankara Valisi’nin yaptığı açıklamaya göre Demetlevler Parkı’nda, gençler arasında çıkan tartışmada Iraklı bir Türkmen hafif yaralanmış ve tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Sosyal medyada provokasyon amacıyla yayınlanan yalan haberlere itibar edilmemesini, polisin uyarı ve ikazına uyulmasını istirham ediyorum” dedi.

EMNİYETTEN TALİMAT

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Suriyeli mültecilere karşı yapılan kirli oyuna karşı EGM önlem aldı. EGM’den alınılan bilgilere göre, herhangi  bir olay çıkmaması için çevik kuvvet birimleriyle  tedbir alınmasını istediğini bildirdi.

15 TEMMUZ ÖNCESİNE BENZİYOR

Suriye’li mültecilere karşı yapılan bu kirli oyun tıpkı 15 Temmuz’da yaptıkları gibi kurgulanan oyuna benziyor.15 Temmuza kadar “Suriyelilere Vatandaşlık Verilmesin” ve“Suriyeliler Sınırdışı Edilsin” gibi sosyal medyada köpürtülen bu iddiaların ülkede kaos çıkartmaya yönelik olduğu düşünülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326