Kuyuya düşen köpek için seferber oldular!

Kahramanmaraş’ta 130 metrelik derinlikteki kuyuya düşen yavru köpek itfaiye tarafından kurtarıldı

Kuyuya düşen köpek için seferber oldular!

Kuyuya düşen köpek için seferber oldular!

Kahramanmaraş’ta 130 metrelik derinlikteki kuyuya düşen yavru köpek itfaiye tarafından kurtarıldı

27 Temmuz 2017 Perşembe 12:40

Olay, Dulkadiroğlu İlçesi kırsalındaki Elmalar Mahallesi’nde meydana geldi. 112 ihbar hattına gelen bilgi üzerine harekete geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Elmalar Mahallesi kırsalındaki 130 metrelik derinlikteki kuyuya düşen yavru köpek için seferber oldular. 135 metrelik kuyuya düşen köpeğe ulaşmak için yaklaşık 10 saatlik bir çalışma yapan itfaiye ekipleri, başarılı bir operasyonla köpeği kurtardı. Kuyunun ilk 10 metresinde olduğu tahmin edilen köpeğe ulaşmak için dev iş makinesi kepçeyle çalışma yapıldı. Çalışma sırasında köpeğin bulunduğu yere yiyecek ulaştırılmaya çalışıldı. Saatlerce süren köpeği kurtarma operasyonunda, kuyunun 50. metresindeki bir yükseltiye düştüğü anlaşılan köpeğin mucize eseri yara almadığı görüldü. Bitkin olduğu gözlenen hayvan, düştüğü kuyudan çıkartılarak Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri ekiplerine teslim edildi. 

Mahalle sakinleri, köpeğin kuyuda bir haftadır mahsur kaldığını, günlerce hayvana gıdasal yardım yaptıklarını ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326