Sürpriz buluşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi programında olmamasına rağmen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret ediyor.

Sürpriz buluşma!

Sürpriz buluşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi programında olmamasına rağmen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret ediyor.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 14:43

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi programında olmamasına rağmen şu sıralar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüyor. Görüşmenin Bahçeli'nin Ankara'nın Çayyolu semtindeki evinde yapılması dikkat çekti. Basına kapalı görüşme 14.08'de başladı. Toplantıda Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konularının konuşulması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan ve Bahçeli'nin gün içerisinde bir görüşme gerçekleştireceği bildirilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

merhum erbakanın talebeleri duymasın. bu gün ak partiden ayrılan, pkk yı müslümün kürt ismi altında parti içinde sevdirmeye çalışan, müslüman kılıklı bölücü ve Türk düşmanları bu samimiyet karşısında küçük dillerini yutmuşlardır. Ali Demirdöğen hocamın duası kabul oldu. değerli hocamız, ülkücüler ile mttb li gençleri bir hamur yapıp tek insan yapmak lazım der idi. işte dediği kısmen oldu. ülkücüler ile fazilet partisinin samimi mirasçıları omuz omuza aziz Türk milletinin
kaderine etki etmeye başladılar. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326