KAMFOT KABUK DEĞİŞTİRİYOR

Kahramanmaraş Fotoğrafçılar Topluluğu (KAMFOT) üyeleri arasında yeni yapılanmalara giderek daha da kurumsallaşıyor.

KAMFOT KABUK DEĞİŞTİRİYOR

KAMFOT KABUK DEĞİŞTİRİYOR

Kahramanmaraş Fotoğrafçılar Topluluğu (KAMFOT) üyeleri arasında yeni yapılanmalara giderek daha da kurumsallaşıyor.

12 Haziran 2020 Cuma 17:42

Her hafta belirlenen konular arasında KAMFOT’un sosyal medya hesaplarında paylaşılan fotoğraflar sosyal medya kullanıcıların beğenisini sunuluyor.

Dernekleşme yolunda önemli adımlar atan KAMFOT, ileri zamanlarda bünyesinde fotoğrafçılık eğitimi, video düzenleme ve birçok alanda kurs vermeye hazırlanıyor.

KAMFOT başkanı Baki ÖZDOĞAN, topluluk bünyesinde gelişen yeniliklerle ilgili bilgi verdi.

Başkan Özdoğan: “Topluluğumuzu Kahramanmaraş’ta bir marka haline getirmeye başardık. Bu halkımızın bize ilgi göstererek ve sağladığı bir başarı. Sosyal medyadan ve sergilerimizde gelen veya gelemeyen bütün halkımıza teşekkür ediyorum. Artık yenilenme zamanı geldi. Kahramanmaraş’ta marka olmak ilk hedefimizdi artık ikinci evreye geçmemiz gerekiyor. Bunu da yapacağımız yenilikler ve kabuğumuzu kırmakla mümkün hale gelecek”

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI OLUŞTURACAĞIZ

Fotoğrafçılık alanında yenilikleri kurumsal hale getirerek büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Özdoğan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“İnsanlarımız KAMFOT çatısı altında toplamak için en büyük gereksinimimiz onların içerisindeki sanat ruhunu uyandırmaktı. Kahramanmaraş’ta sanatı seven sanatla ilgili uğraş veren bütün insanların ilgisini çekmek ana hedefimiz. KAMFOT’u kurumsal bir çatı altında büyüterek Derneğimizi çok kısa bir sürede aktif hale getireceğiz. Yönetim ve Denetim Kurullarımızı eksiksiz şekilde oluşturmak suretiyle, Fotoğrafçılık ve diğer alanlarda gerekli kurumlarla irtibat sağlayarak eğitimler vermek ve sertifika vermeye başlayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326