Çırağın AVM’den evlenecek çiftlere müjde

Kahramanmaraş’ta hizmete giren Çırağın AVM Şube Müdürü Yücel Karabörk, evlenecek çiftleri AVM’ye davet etti.

Çırağın AVM’den evlenecek çiftlere müjde

Çırağın AVM’den evlenecek çiftlere müjde

Kahramanmaraş’ta hizmete giren Çırağın AVM Şube Müdürü Yücel Karabörk, evlenecek çiftleri AVM’ye davet etti.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:27

Düğün hazırlığındaki genç çiftlere mağazada önemli kolaylıklar sağladıklarını dile getiren Karabörk, “Fiyatlarımızın tamamı kampanyalı olmasına rağmen yeni evlenecek olan çiftlerimiz için hediyelerimiz, sürprizlerimiz ve özel indirimlerimiz var.” dedi.

Döviz kurunda yaşanan artışı AVM’de bulunan ürünlerin etiketine yansıtmadıklarını söyleyen Karabörk, bunu gören vatandaşın AVM’ye ilgisinin arttığını söyledi.

Satışta vade farkı alınmadığına dikkatken Karabörk; “Çırağın AVM olarak öncelikle Kahramanmaraş halkına biz fiyatlarımızla, ilgimizle ve alakamızla inşallah daha iyi yerlere geleceğimizi 1 haftada anladık. Fiyatlarımızın kurun ve altının yükselmesine rağmen ekonomik ve cazibeli satmamızdan, vatandaşımızın bize ilgisi alakası çok güzel oldu. Çok önemli yerlerden çok teşekkürler geldi. Buna dayanaraktan biz bu faaliyetlerimiz devam ettireceğiz.

Fiyatlarımızda halkımızın dikkat ettiği üzere hiç vade farkı yok. Diğer AVM’lere göre ayda vaade farkı bizde kesinlikle yok. Biz her müşterimize teker teker nasıl ödemek istiyorlarsa yardımcı olacağız. Çırağın AVM olarak vizyonumuz, ucuz satmak. Biz burada akıllarda kalıcı iz bırakacak herkesin uğrak mekânı haline getirmek için uğraşacağız.” diye konuştu.

İlçelerde de şube açacaklarının sinyalini veren Karabörk şunları kaydetti:

“Bizim gelecek için planlarımızın içinde burayı merkez yaparak Kahramanmaraş merkezde ve ilçelerde şubeleşmek. Tabi öncellikle Çırağın AVM’nin temelini sağlamlaştıracağız. Bugün burada 25 yıllık bir birikimimiz var. Bizim çalıştığımız firmalar bizlere duydukları sonsuz güven ve saygı dolayısıyla bize hiçbir zammı yansıtmıyorlar. Bu nedenle bizde vatandaşımıza yansıtmıyoruz. Vatandaşlarımız bizi gelip fiyatlarımızı görmeden başka yerlere gitmelerini kesinlikle önermiyorum. Özelliklede yeni evlenecek olan çiftlerimize bizi görmeden kesinlikle başka yerlere gitmesinler.

Biz halkımızın bize dua etmelerini istiyoruz. Biz onlara hizmet etmek için burada varız. Hizmet için burada personel olarak dimdik ayaktayız. Bizim yönetim kurulu başkanımız Ali Çırak beyin bize verdiği talimatı bizler üstüne koya koya uygulamak zorundayız.” (Furkan Gökçe)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326