Barış Pınarı Harekatı’nda Gizli Mesajlar

Türkiye, Fırat'ın doğusuna yönelik başlatılan ve ismini de Barış Pınarı Harekatı koyduğu operasyonla düğmeye bastı.

Barış Pınarı Harekatı’nda Gizli Mesajlar

Barış Pınarı Harekatı’nda Gizli Mesajlar

Türkiye, Fırat'ın doğusuna yönelik başlatılan ve ismini de Barış Pınarı Harekatı koyduğu operasyonla düğmeye bastı.

10 Ekim 2019 Perşembe 16:43

  Türk jetlerinin teröristlerin olduğu bölgeleri bombaladıkları anlar canlı yayında gösterildi. Mehmetçik ve Suriye Milli Ordusu Fırat'ın doğusuna doğru ilerlemeye devam ediyor. Özellikle de Tel-Abyad bölgesi birçok kez Türk jetleri tarafından vuruldu. Peki Barış Pınarı Harekatı'nda bölgeye ve terör örgütlerine ne gibi mesajlar verildi.

Öncelikle kendilerini söz sahibi ilan eden ABD ve Rusya Türkiye’nin gerektiğinde neleri göze alacağını anladı. Terör örgütleri üzerinden yapılan karanlık senaryolar bir kez daha masaya yatırılacak ve kartlar yeniden karılacak. Artık bölgede kimse Türkiye’nin onayı ve bilgisi olmadan hareket edemeyecek. Aslında bu operasyon sadece kurulmak istenen terör koridorunu yıkmak ve yerine barış koridoru kurmak değil.

Aynı zamanda ‘yalancı ve düşmanca hareket eden müttefik görünümlü şeytanları’ korkutacak bir harekat.

Ancak burada bazı konulara da dikkat etmek lazım bir taraftan Batı’nın saldırıları diğer taraftan Doğu bloğundan gelen karamsar açıklamalar.

BATIYI ANLADIK DOĞUDA RENGİNİ BELLİ EDİYOR

Bu operasyondan anlaşılacak başka bir husus varsa oda doğu-batı demeden birçok dost görünümlü düşman fikirli devletlerin ardı ardına saldırgan açıklamaları.

Perdenin arksından ekonomik planlar yapılırken Türk ordusu da ilerlemeye devam ediyor. Anlaşılan amacımıza ulaşmadan kimse ordumuza geri adım attıramayacak.

DİKKATLİ OLMAK LAZIM

Her ne kadar ABD taraf olmadığını iddia etsede derinlerden bir takım çalışmalar yapıldığı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Türkiye’nin haklı operasyonu bir takım saçma suçlamalar ve saldırılarla baltalanmak isteniyor. Anacak Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu ve muhalefetin desteği ile saldırılar bir şekilde minimize ediliyor ve edilecek.

Herşeye rağmen ordu dikkat etmek zorunda ve farklı unsurları gözetmek zorundadır. Biz PYD-PKK teröristlerini temizlerken arkadan saldırı olması içten bile değil.

Yakın zaman da belki de karasal çatışmalar artacak ve siviller kalkan olarak kullanılarak saldırılacak. Tüm bunlar iyi hesaplanmalı çünkü karşımızda sebataist bir fikrin ürünü olan terör örgütü var.

ALLAH ORDUMUZA ZAFER NASİP EYLESİN

Biz her ne kadar ordumuza güvensek de ‘’Sefer Bizim’’ ‘Zafer Allah’ın’’ demek gerekiyor. Oturup askerimize ve onların ailelerine dua etmek bizim Müslümanlar olarak asli görevimiz olduğunu düşünüyorum. Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu ordu Allah’ın izni ile yine Muzaffer olarak yurda dönecek. Gittiği her yerde eli kanlı örgütler gibi göz yaşı değil gül bahçesi bırakmış bir tarihe sahip Mehmetçik  Süriye’ye bataklık diyenlere inat o bataklığı gül kokulu bir bahçeye çevirecek ve attığı tohumlar asırlar sonra bile hatırlanacaktır.

Hiç tereddüt etmiyoruz, o bataklık bu aziz ve necip milletin ordusu ile yeni ve akil bir gençliğin yetişmesine vesile olacak.

Allah Ordusunu Muzaffer Eylesin…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326