Erdoğan Kahramanmaraş’a Yapılan Yatırımları Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’a yapılan yatırımları ve yapılacak olan yatırımları anlattı.

Erdoğan Kahramanmaraş’a Yapılan Yatırımları Açıkladı

Erdoğan Kahramanmaraş’a Yapılan Yatırımları Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’a yapılan yatırımları ve yapılacak olan yatırımları anlattı.

21 Haziran 2018 Perşembe 16:52

Kahramanmaraş’a yapılan yatırımlara karşılık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘Bay Kemal’ diye işaret eden Erdoğan, “siz ne yaptınız” sorusunu sordu.

Erdoğan konuşmasında Kahramanmaraş'a yapılan yatırımları açıkladı;

“Kahramanmaraş’a 29 katrilyon yatırım yaptık. Bay Kemal siz ne yaptınız. Bay muharrem siz ne yaptınız. CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum icraat mı istiyorsunuz laf mı? Biz icraat istiyoruz. Laf ile peynir gemisi yürümez. Bu oyunlara gelmeyelim bu oyunları bozma zamanıdır. Evlatlarımız en güzel şekilde eğitim alsın diye 5 bin 517 yeni derslik yaptık. İlk ve ortaokulda okuyan öğrencilerimize 137 Trilyon burs verdik. Şimdi Kahramanmaraş’a İstiklal Üniversitesini kazandırıyoruz. İmzaları attık. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Afşin ve Pazarcık’ta toplamda 2400 kişi kapasiteli yeni yurt binaları yapıyoruz. Elbistan’a gençlik merkezleri, Andırın’a Türkoğlu’na Pazarcık’a spor salonları yaptık. Lafa gerek yok icraat lazım. Yaparsa AK Parti Yapar. Kahramanmaraş’a kamp eğitim merkezi. Dulkadiroğlu’na gençlik merkezleri Çağlayancerit’e spor salonları inşa ediyoruz. İnşallah Kahramanmaraş hasretle beklediği stadına kavuşuyor. Bizi 400 yataklı necip fazıl şehir hastanesi olmak üzere sağlık alanında birçok yatırım yaptık. Biri 300 yatak kapasiteli kadın doğum ve çocuk hastanesi diğeri 150 yataklı Afşin devlet hastanesi olmak üzere Kahramanmaraş’a yapacağımız birçok sağlık yatırımımız var. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza şehit yakınlarımıza engellilerimize yaşlılarımıza ne kadar yardım ettik biliyor musunuz? 3 katrilyon lira kaynak aktardık. Ne diyor bu bay kemal; engellilere destek verilmiyor. 3 katrilyon aktardık be insafsız. Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Bu adamlara daha ne diyeyim. Bunlara bu ülke teslim edilir mi. Bunlara bir Osmanlı tokatı gerekir. Bizden önce Kahramanmaraş’ın en önemli sorunlarından biri ulaşımdı. Bu sorunu tamamen bitirdik. Ferhat nasıl şirin için Kahramanmaraş’ı delmişe biz de Kahramanmaraş için dağları deldik. Niye aşığız? 4 buçuk katrilyon maliyeti olan yol projesi devam ediyor. Kahramanmaraş-Göksun yolu büyük ölçüde tamamlandı. Güzergahı 17 kilometre kısaltacak proje önümüzdeki yıl tamamlanıyor”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326