Osman Okumuş; “İlk Turda Cumhurbaşkanımızı Başkan Yapacağız”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Ak Parti her zaman seçimlere hazır bir parti oldu. İnşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız.” dedi.

Osman Okumuş; “İlk Turda Cumhurbaşkanımızı Başkan Yapacağız”

Osman Okumuş; “İlk Turda Cumhurbaşkanımızı Başkan Yapacağız”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Ak Parti her zaman seçimlere hazır bir parti oldu. İnşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız.” dedi.

19 Nisan 2018 Perşembe 19:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısı üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,  seçimlerin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacağını açıklamasının ardından, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bir anda seçim havasına bürünen ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin seçimlere her zaman hazır olduğunu bildiren Okumuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk turda başkan seçileceğini, ilçede yüzde 79 olan oy oranını ise daha üst seviyelere çıkartacaklarını söyledi.

İki aylık süreçte aday adaylarının sahneye çıkacağını aktaran Başkan Okumuş; “24 Haziranda Türkiye, hem milletvekilliği hemde Cumhurbaşkanlığı seçimine gidecek. Vatana millete hayırlı olsun. Ülkemiz kritik günlerden geçiyor. Ak Parti her zaman genç ve dinamik bir parti, seçimlere her zaman hazır bir parti oldu.

Bizlerde 2014 yılından beri bütün mahallelerimizde belediyecilik hizmetlerini icra ediyoruz.

İlçemizde 44 mahallede yerel buluşmaları devam ettiriyoruz. Halkın içerisinde, halkla birlikte seçime hazırız. Bu süreçte Kahramanmaraş halkına hizmet edecek milletvekillerini seçeceğiz. Kahramanmaraş’ta daha önceki seçilerde, yüz ile 125 arasında milletvekili aday adayı çıkmış. Ama bu sene bu kadar olacağını sanmıyorum. 2 aylık süreçte aday adayları sahaya çıkacak ve Kahramanmaraş’ımıza faydalı olan adaylarımızı çıkartacağız.” diye konuştu.

“İLK TURDA REİSİMİZİ BAŞKAN YAPACAĞIZ”

‘Milliyetçi Hareket Partisinin de desteği ile ilk turda reisimizi başkan yapacağız’ diyen Okumuş şöyle konuştu;

“İnşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız. Tabanımız şuanda bunu istiyor. Türkiye istiyor, 2. Tura da kalmayacağız. Gerek milletvekilliğinde tek başına iktidar olacağız, gerekse Cumhurbaşkanlığında Milliyetçi Hareket Partisinin de desteği ile ilk turda reisimizi başkan yapacağız.

Bu süreç çok kritik, bunu en iyi anlayan liderlerden biri Devlet Bahçeli. Türkiye’nin inşallah bu zorlu süreci aşacağına inanıyorum. Duyarlı, sağcı, muhafazakar, milliyetçi kesimler ilk turda yüzde 55-60 ile reisimizi seçeceğiz.”

24 HAZİRANDAN SONRA BAŞBAKAN OLAMYACAK SADECE BAŞKAN OLACAK”

Erken seçimin ardından başbakan’ın olamayacağını bildiren Okumuş şu bilgileri verdi;

“Yeni seçim süreci uygulamada faaliyete geçmedi. 24 Hazirandan sonra başbakan olmayacak sadece başkan olacak,  kritik günler bizi beklediği için bu seçimin biran evvel yapılıp icracı bir bakanlar kurulu ve başkanla beraber Türkiye Ortadoğu ve Avrupa’daki sorunları dinamik bir şekilde çözecektir. Bu bir zorunluluktu, bu zorunluluğu yerine getiriyoruz.”

“DEVLET BAHÇELİ MAKAMLARI ELİNİN TERSİYLE BİR KENARA İTTİ, HER BABAYİĞİDİN YAPACAĞI İŞ DEĞİL”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den övgüyle bahseden Okumuş, Bahçeli’nin ülkenin menfaati için makamları elinin tersiyle ittiğini anlattı.

Okumuş; “Halkımızın burada sorgulaması gereken; Devlet Bahçeli’nin bu kadar hassas konularda makamları elinin tersiyle bir kenara itip Cumhurbaşkanımızı desteklemesi, Türkiye’nin ne kadar sorunlu bir ortamda yaşadığını gösteriyor. Çünkü 7 Haziranda Ak Parti tek başına iktidar olmadığı için MHP, CHP ile koalisyon kurabilirdi.  Ama Bahçeli, birlik beraberliğimizin ve ekonomimizin bozulmaması açısından bunu bir taraf itti. Bu her babayiğidin yapacağı iş değil. Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanımızı bu konuda kurtarıcı olarak görmesinden dolayı destekliyor. Kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Tabanda MHP ile birlikte çalışıp reisimizi tek başına iktidara taşıyacağız.” dedi.

“BU SEÇİMDE YÜZDE 79’UN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ” 

Türkoğlu’nda Ak Parti oylarını daha üst seviyelere çıkartacaklarını kaydeden Okumuş şunları söyledi;

“Türkoğlu’nda, Ak Parti teşkilatıyla birlikte, belediyesiyle, halkıyla 2011’den itibaren yüzde 37’lerden yüzde 79’lara oyumuzu çıkarttık. Bu seçimde de yüzde 79’un üzerine çıkacağımızı inanıyoruz. 

Türkoğlu’nda değişim sloganıyla yola çıktık. Türkoğlu, 4 yıllık belediye başkanlığımız sürecinde müthiş bir performans gösterdi. Bunun arkasında büyük bir ekonomi ve hükümetimizin desteği var. Bununda nedeni koalisyonların olmaması, iktidarın tek başına hareket etmesi, icranın tek başına hareket etmesi. Bunlardan kaynaklanmakta. Türkoğlu gelişiyor, kalkınıyor, aynı zamanda Türkiye kalkınıyor. 15 yılık süreçte Türkiye Avrupa’nın özlemle baktığı bir ülke haline geldi. Türkiye’nin bu gücünü daha da arttırması ve dünyadaki güçler içerisinde yerini alması için Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi, başkan yapılması gerekiyor. Çünkü liderler yüz yılda bir çıkar. Cumhurbaşkanımıza Allah uzun ömür versin.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326