Akyar home’dan sağlık çalışanlarına büyük jest!

Kahramanmaraş’ta, yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken Akyar Home bu sefer de sağlık çalışanlarını düşünerek tüm ürünlerinde sağlık çalışanlarına özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı.

Akyar home’dan sağlık çalışanlarına büyük jest!

Akyar home’dan sağlık çalışanlarına büyük jest!

Kahramanmaraş’ta, yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken Akyar Home bu sefer de sağlık çalışanlarını düşünerek tüm ürünlerinde sağlık çalışanlarına özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı.

17 Şubat 2021 Çarşamba 12:20

Kampanya sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Koronavirüs salgınının ortaya çıkıp pandemi sürecinin başlaması ile başlayan süreçte en çok sağlık çalışanları emek harcadı, insanları sağlıklarına kavuşturabilmek için kendi hayatlarını hiçe sayarak gece gündüz demeden, çocuklarından, eşlerinden uzak kalarak mücadele ettiler. Kahraman sağlık çalışanlarının bu fedakarlıkları üzerine ülkemizde bir çok işletme, kurum sağlık çalışanlarına destek verdiler. İlimizde de bu durumun farkında olan genç girişimci Enes Ağyar, sahibi olduğu Akyar Home’da sağlık çalışanlarına özel bir kampanya başlattı. ‘’En çok siz yoruldunuz, biliyoruz.’’ Diyerek sağlık çalışanlarına seslenen Ağyar, mağazasında ki tüm ürünlerde net %40 indirim uygulayacaklarını duyurdu. Herkesin bu tip durumlarda ellerinden geldiğince birbirine destek olması gerektiğini, birlik olmanın, mutlu olmanın, bunu gerektirdiğini dile getirdi. Elimizden bunu yapmak geliyor. Bu süreçte çok yorulan canını dişine takip bizler için çalışan sağlık çalışanlarına böyle bir jest yapmak istediklerini belirten Ağyar, halıdan, perdeye, ev tekstilinden züccaciye kadar marka model fark etmeksizin tüm ürünlerde anında yüzde 40 indirim yapacaklarını duyurdu. Kampanya sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı ve kampanya hakkında konuşan sağlık çalışanları bu şekilde düşünülmenin onları mutlu ettiğini ifade etti.

Henüz 21 yaşında ticaret hayatına atılıp Akyar Home’u kuran ve kısa sürede yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Enes Ağyar, yaptığı kampanyanın ilimiz de diğer firmalara örnek olmasını umut ettiğini belirtti ve sağlık çalışanlarına tüm emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ticaret hayatı ile ilgili de ifadelere veren Ağyar şu an zorlu hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ama durumu en iyi şekilde atlatıp gelecekte doğru hamleler ile daha ileriye gitmek istiyoruz şeklinde konuştu. İlerleyen süreçte hem Akyar Home’u daha da büyütmek, hem de Akyar Home’un bağlı olduğu Akyar Group ile farklı sektörlerde de bu şehre en iyi en doğru şekilde hizmet etmek istediklerini belirtti. Sizin mağazanız sloganı ile yola çıktıklarını ve müşteri memnuniyetinin en önemli prensipleri olduğunu dile getiren Ağyar, eviyle ilgili her türlü ihtiyacı için herkesi Doğukent yolu üzeri Dulkadiroğlu Belediyesi karşısında ki Akyar Home’a davet etti ve akyaravm instagram hesabı üzerinden de onlara ulaşabileceklerini, kampanyalarının devam edeceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 17.02.2021 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326