Atıf Şirikçi'den ortak mesaj

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atıf Şirikçi'den ortak mesaj

Atıf Şirikçi'den ortak mesaj

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

29 Ağustos 2017 Salı 23:16

Her iki bayramı peş peşe kutlamanın sevinci içerisinde olduğunu bildiren Şirikçi, şu ifadelerle duygularını dile getirdi:   

"Zenginliklerimizden bütün kardeşlerimizin yararlanması için büyük bir fırsat sağlayan mübarek Kurban Bayramı, varlıklı olanlarımıza, paylaşma ve bölüşme imkanı sunmaktadır. Bu imkandan olabildiğince yararlanmalı, bayramların manevi hazzı ve karşılığı kadar toplumsal faydalarını da ortaya koymalıyız. Bayramların gönül birliğimize katkısını da asla unutmamalıyız. Ayrıca, iş dünyası olarak bizler; iyilik için çalışmak, üretmek, kazanmak ve paylaşmakla yükümlüyüz."

30 Ağustos Zaferi'nin önemine de işaret eden Şirikçi, şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin binlerce yıllık şanlı tarihinde en önemli dönüm noktalarından biri olan bu büyük zafer, bağımsızlığımızın da sembolüdür. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu bir mücadele sonunda kazanılan bağımsızlığa, dün olduğu gibi bugün de yarın da milletçe sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı zaferin 95. yıl dönümünde; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin Zafer Bayramı 'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Mübarek Kurban Bayramı 'nın da tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326