Ey Şanlı Ordu Ey Şanlı Asker

 Ey Şanlı Ordu Ey Şanlı Asker

 Ey Şanlı Ordu Ey Şanlı Asker

08 Ekim 2019 Salı 16:43

    Ey şanlı ordu, ey şanlı asker

    Haydin Gazanfer, ummanı safter

    Bir elde kalkan, bir elde hançer

    Serhadde doğru ey şanlı asker.

   Ya Rabbim, bu ordu senin ordundur inşallah. Bu ordu islamın son ordusudur. Bu ordu şairin, bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi dediği ordudur. Ya Rabbim benim ve benim gibi işe yaramazların canını al, askerimin tırnağına taş değmesin. Ya rabbi, aziz islamın kılıcı olan, ümmetin ümidi olan, mazlumların beklediği olan, dünyada merhametin timsali olan aziz ordumuzu, ordumuzu meydana getiren bozkurtların milleti olan aziz Türk milletini sen koru.

    Görünürde karşımızda bir çapulcular sürüsü var gibi. Oysa 22 kâfir devletin desteklediği, dünyanın en modern silahlarının verildiği bu sürü, aziz Türk milletini ısırmak için yetiştirilmektedir. Ya Rabbi sen bunlara fırsat ve izin verme. Eyy büyük Allah’ım, gençlerimizi, ordumuzu meydana getiren subay astsubay ve erlerimizi kalleş düşmanın kalleşliklerinden koru. Şahadet ve gazilik rütbesinin sahibi ey Allah’ım bizi bu rütbeler ile süsledin gene süsleyeceksin, sen adüve fırsat verme ya Rabbim.

    Ey Allah’ım, dini mübini İslam’ın sahibi sensin. Bizi bekçi kıldın ise, bekçini mağdur ve perişan eyleme. Bizi bu bekçiliği hakkı ile yapan eyle. Bizi dostlarımıza mahcup, düşmanımıza zelil eyleme. Bütün dünyanın mağdur ve mazlumları onlar için kalkan kılıcımızın keskin olması için sana dualar etmektedirler sen bu duaları yanında kabul ve karin eyle.

   Ey Allah’ım, Murad hanın, gür erkek sesi ile seslendiği, taş duvarlara vurduğu sille ile duvarlar arkasından seslendiği yoldaşına, yetiştim doğan begim, yetiştim dediği gibi yetişen, bastığı yerde düşmanı bitiren ordumuzu muzaffer eyle Allah’ım.

    Ya Rabbim Suriye milli ordusunu yetiştiren kumandanlarımızın eseri olan Türkmen bozkurtları da yanımızda daima yanımızda tut, onların vatanlarına sahip çıkmasına yardım et. Bu coğrafyanın tek mazlumu olan, Türkmen kardaşlarımızın haklarını savunacak gücü onlara ver. Bu güne kadar islama hizmette kanlarını su gibi akıtan bu kardaşlarımızı devletsiz bırakma.

     Eyy oğul, vade geldi artık sıra sende, Bozkurtlar nasıl vuruşur, nasıl ünlermiş, özleyen dünya bir daha görsün.Hacı bayramı veli, Hacı Bektaşi veli, Türkistannın piri hz.ahmet yesevi seninle, Sahabe-i kiram efendilerimiz seninle, Peygamberler peygamberi, Peygamber efendimiz, Ahmed-i mahmud, Muhammed Mustafa seninle. Yürü yolun açık olsun.Hz.Cebrail yardımcın olsun. Vur Allah aşkına vur.

      Ur Hz.Allah (c.c) aşkına,Hz.Peygamber aşkına ur.

      Ur,ki cehlin ejderi bir daha dirilmesin

      Ur,ki Meş’um yüzü bir daha hiç gülmesin,

      Ur,ki titresin karşısında Türkün, yer ile gök,

      Ur,ki Türk ile İslam ufukta vahdete ersin.

Aziz ve necip Türk milletinin, Bozkurtlar timsali ordusu, Peygamber ocağının gülleri, gene serhadde doğru yola çıktılar.Misak-ı milli sınırlarımız içinde aziz islama havlayan, Türk milletinin bahtına saldıran düşmanı yer ile yeksan eylemek için yola çıktılar.Ya rabbi onları muzaffer eyle….08.10.2019

                                                                  Abdulbaki Günışığı

   

   

Son Güncelleme: 08.10.2019 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siret ÇETİNTAŞ 5 yıl önce

Aminn..Amin... Amin.... İnşAllah...Bu güzel yazınız için tşk.ler...Kaleminize yüreğinize sağlık.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326