Kahramanmaraş’ta havadan trafik denetimi!

Kahramanmaraş'ta, jandarma ve polis ekiplerince helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta havadan trafik denetimi!

Kahramanmaraş’ta havadan trafik denetimi!

Kahramanmaraş'ta, jandarma ve polis ekiplerince helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 08:42

Adana Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından tahsis edilen helikopterle, kent merkezi, Kahramanmaraş-Adana kara yolu ve Türkoğlu-Pazarcık bağlantı yolunda havadan denetim yapıldı.

350 aracın kontrolünün sağlandığı uygulamada, tehlikeli şerit değiştirme, hatalı sollama ve yakın takip yapan, kara yolu üzerinde duraklamanın yasak olduğu yerlerde park eden sürücüler tespit edildi.

Kural ihlali yaptığı belirlenen ve uygulama noktalarında durdurulan 19 araç sürücüsüne toplam 11 bin 600 lira idari para cezası yazıldı.

Denetimlere İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ulubey, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kerim Anıt, İl Jandarma Trafik Şube Müdürü Jandarma Astbubay Kıdemli Başçavuş Levent Özbek de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulbaki Günışığı 2 yıl önce

trafik denetimi yapanları kınıyorum. dünyanın parasını verip, güya iş yapıyormuş gibi havadan kontrol yapanlar işlerini yapmayan kişilerdir. yüzlerce kamera kayıtta iken, fütursuzca kırmızı ışıkta geçen ve bizi enayi yerine koyanları seyreden bu kurum, utanmadan milletin parası ile havadan kontrol diyerek kendini ve bizi kandırıyor. trafik ışıklarımız yol geçen hanı gibi. hız meselesi can alıyor. insan utanır yahu yaptığınızdan. geçen günlerde mehmet taş beyim bir yayınında bu zatlardan birisine bu kameralar kullanılmayacak ise neden koyuldu diye soruyor. kamera var iken kullanmayanlar, kırmızı ışıkta geçenler, yayaları ezenleri seyredenler helikopter parasını cebinden ödemeli ve maraşlıdan özür dilemelidir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326