Şanlıurfalı çocuklar, Piazza’da maket evler yapacak

Geleceğin inşaat mühendisleri, Piazza’nın “İnşaat Atölyesi”nde buluşacak

Şanlıurfalı çocuklar, Piazza’da maket evler yapacak

Şanlıurfalı çocuklar, Piazza’da maket evler yapacak

Geleceğin inşaat mühendisleri, Piazza’nın “İnşaat Atölyesi”nde buluşacak

06 Eylül 2018 Perşembe 12:51

Hesaplı ve kaliteli alışveriş imkânlarıyla Şanlıurfa halkının buluşma noktası haline gelen Piazza AVM, minik ziyaretçilerini, okula dönüş etkinlikleri kapsamındaki “İnşaat Atölyesi”nde buluşturacak.

Kent ekonomisine sunduğu katkıların yanı sıra eğlenceli aktiviteleriyle de ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde çocuklara yönelik farkındalık ortaya koyacak “İnşaat Atölyesi”ne ev sahipliği yapacak.

Piazza’nın 4-12 yaş arasındaki ziyaretçileri, köstüm giyip baret takarak girecekleri çim hali ve renkli çitlerle çevrili etkinlik alanında, animatörler, teknik personel ve süpervizör nezaretinde tuğla legolarla maket evler inşa edip, boyama yapacak.

Uzaktan kumandalı araba parkurunda oyuncak kepçeleri hareket ettirip yine pedallı oyuncak kepçe ve traktörleri sürme imkânı bulacak olan çocuklar, “İnşaat Atölyesi”nde oldukça keyifli zamanlar geçirip, tatil anılarını zenginleştirmenin mutluluğunu yaşayacak.

AVM’nin 11 Eylül’de başlayıp 16 Eylül Pazar gününe kadar sürecek olan ve 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ücretsiz okula dönüş etkinliğinden yararlanmak için, ebeveynlerin Piazza Club başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326