Türkiye’nin konuştuğu olayda flaş gelişme!

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Kadir Şeker; sevgilisini darp ettiği için araya girdiğini bu arbede sonucunda yanındaki bıçakla Özgür Duran'ı istemeyerek öldürdüğünü itiraf etmişti.

Türkiye’nin konuştuğu olayda flaş gelişme!

Türkiye’nin konuştuğu olayda flaş gelişme!

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Kadir Şeker; sevgilisini darp ettiği için araya girdiğini bu arbede sonucunda yanındaki bıçakla Özgür Duran'ı istemeyerek öldürdüğünü itiraf etmişti.

20 Şubat 2020 Perşembe 13:35

Açıklanan kriminal raporu ve adli incelemeler tamamlandı. İlk incelemer sonucunda Ayşe D.'nin sevgilisi Özgür Duran'ın arbede sırasında bıçaklandığına dair bir emare bulunamadı. Öte yandan Ayşe D.'nin de olay yerinde darp edildiğine yönelik herhangi bir bulguya rastlanmadı.

TANIK İFADESİ "YERE DÜŞMEDİLER"
Soruşturma kapsamında ifadesi alınan bir kadın tanık, olayı baştan sona anlattı. Dosyaya giren ifadeye göre kadın tanık, Özgür Duran ile Kadir Şeker arasında itişmeler yaşandığını ancak yere düştüklerini görmediğini söyledi. Kadir Şeker ise ifadesinde Özgür Duran ile birlikte yere düştüğünü, bıçağın da bu sırada saplandığını düşündüğünü anlattı.

KADİR'İN ÜZERİNDEN TOPRAK ÖRNEKLERİ ALINDI
Öte yandan Konya Başsavcılığı her bir delili kapsamlı incelemeye aldı. Kadir Şeker'in kıyafetleri üzerinden toprak örnekleri alındığı da öğrenildi. Ancak bu toprak örneklerinin tam olarak nereye ait olduğunun tespit edilmesi için hem olay yeri olan parktan hem de yol güzergahı boyunca toprak örnekleri alındığı ve karşılaştırıldığı öğrenildi.

KADİR'İN VÜCUDUNDA EZİLMELER VAR
Kadir Şeker'in vücudundaki yaralanmalar da tek tek tespit edildi. Bu darbe izlerinin nasıl oluştuğuna ilişkin de incelemeler yapıldığı öğrenildi. Kadir Şeker'in olay sırasında ne şekilde yaralandığının belirlenmesi için kapsamlı değerlendirmeler yapıldığı bildirildi.

AYŞE D. OLAY YERİNDE DARP EDİLMEMİŞ
Öte yandan Kadir Şeker'in şiddete uğradığını düşündüğü Ayşe D.'yi kurtarma amacıyla olay yerine gitmesine rağmen, yapılan muayene ve adli incelemelerde kadının olay yerinde darp edildiğine ilişkin bir bulguya rastlanmadı. Ancak, Ayşe D.'nin Özgür Duran tarafından olay yeri olan parka gelmeden önce darp edildiğine ilişkin tespitler yapıldı. Ayşe D. ifadesinde de Özgür Duran'ın kendisini dövmediğini, sözlü tartışma yaşadıklarını anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326