Zeytin Dalı Harekâtı'nda 11 askerimiz şehit oldu

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HALİS KOCA TOPRAĞA VERİLDİ Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Halis Koca, (28) memleketi Adana'nın İmamoğlu ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zeytin Dalı Harekâtı'nda 11 askerimiz şehit oldu

Zeytin Dalı Harekâtı'nda 11 askerimiz şehit oldu

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HALİS KOCA TOPRAĞA VERİLDİ Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Halis Koca, (28) memleketi Adana'nın İmamoğlu ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

11 Şubat 2018 Pazar 16:29

ehit Uzman Çavuş Halis Koca'nın cenazesi, helikopterle getirildiği ilçe stadından alınarak ailesinin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada alınan helalliğin ardından şehit Koca'nın cenazesi, törenin yapıldığı Ayvalı Mahallesi Mezarlığı'na getirildi. Törene, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Uzman Çavuş Halis Koca'nın babası Hidayet ve annesi İmran Koca'nın rahatsızlıkları nedeniyle çok önceden yaşamını yitirdikleri ifade edildi. Şehit Koca'nın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

AFRİN ŞEHİDİ HASAN KUŞ'UN CENAZESİ MEMLEKETİ MERSİN'DE

Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş´un cenazesini helikopterle getirildiği Anamur Stadı'nda şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar karşıladı.

Helikopterden askerler tarafından alınan Türk bayrağına sarılı tabutun taşınması sırasında bir çocuk annesi şehit eşi Alime Kuş, "Hiç ağlamadım" diye seslendi. Daha fazla dayanamayan Alime Kuş'a, fenalaşınca sağlık ekipleri müdahale etti. Anne Ümmü Kuş, şehit oğlu için ağıt yakarken, baba Mehmet Kuş'u ise yakınları ve görevliler teselli etmeye çalıştı. Askeri kamuflaj ile şehit ağabeyinin cenazesini karşılayan İbrahim Kuş ise gözyaşlarına hakim olamadı. Acılı baba Mehmet Kuş, oğlu İbrahim'e sarılıp, birlikte gözyaşı döktü. Şehit Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş'un cenazesi, öğle namazının ardından Anamur Otogar Cami'nde düzenlenecek törenle Akine Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ KORAY KARACA'NIN CENAZESİ, UÇAKLA İSTANBUL'A GETİRİLDİ

TSK'nın Afrin'e düzenlediği harekatta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca'nın (25) cenazesi İstanbul'a getirildi.

Türk Hava Kurumu'na ait bir uçakla Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesini babası Ramazan Karaca, annesi Fadime Karaca, yakınları ve askerler karşıladı. Askerlerin omzunda uçaktan tabutu indirilen şehit Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca, cenaze aracı ile gasilhaneye götürüldü. Şehidimiz için bugün Pendik'teki 15 Temmuz Şehitler Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek.

'ZEYTİN DALI HAREKATI' ŞEHİTLERİ BURAK AKALIN VE HÜSEYİN ŞAHİN'İN CENAZESİ MEMLEKETLERİ SAMSUN'DA

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın ile Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in cenazesi, askeri uçakla memleketleri Samsun'a getirildi.

Piyade uzman çavuş olarak 3 yıldır görev yapan şehit Koray Karaca'nın, Afrin'e giden ilk grup arasında olduğu ve bu göreve giderken ailesine de "Hatay'da göreve gidiyorum" dediği öğrenildi. Afrin'de, 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında dünkü çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Akalın ile Piyade Uzman Çavuş Şahin'in cenazelerini taşıyan askeri uçak, Samsun Çarşamba Havalimanı'na indi. Şehit cenazelerini kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve adli erkan, şehit aileleri ile Samsunlular karşıladı. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları, askerler tarafından uçaktan alınarak, omuzlarda bir süre taşındıktan sonra cenaze araçlarına konuldu. Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in eşi Çiğdem Şahin, eşinin naaşını taşıyan uçakla geldi. Şehit eşinin kamuflajını giyen Çiğdem Şahin, "Kendim götürdüm, kendim getirdim" dedi. Çift, 6 ay önce evlenmişti. Bugün düzenlenecek cenaze törenleri için Şehit Piyade Uzman Çavuş Akalın Çarşamba ilçesine, Şehit Piyade Uzman Çavuş Şahin ise Havza ilçesine gönderildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ OĞUZCAN EKİZ'İ SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin kentinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/YPG'li teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz'in (27) cenazesi, memleketi Hatay'ın Erzin ilçesinde, 10 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ENES SARIASLAN'IN ADIYAMAN'DAKİ CENAZE TÖRENİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan'ın nüfusa kayıtlı olduğu Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Suvarlı beldesinde yas var.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SERDAR EGE'NİN CENAZESİ ESKİŞEHİR'DE DÜZENLENEN TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 41 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege, Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

'ZEYTİN DALI HAREKATI' ŞEHİDİ UZMAN ONBAŞI MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu'nun (26) cenazesi, hava yoluyla Erzincan'a getirildi. Şehit Karacaoğlu, buradan kara yoluyla memleketi Giresun'un Çamoluk ilçesine gönderildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Karacaoğlu'nun cenazesinin, memleketi Giresun'da, ikindi namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ŞEHİT ERDEM MUT VE İLKER KARAMAN DA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör gruplarına yönelik sürdürdüğü 'Zeytin Dalı' harekatı sırasında kırıma uğrayan Atak helikopterindeki Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman (32) ile Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut (29) olay yerinde şehit oldu.

Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman'ın tabutu baba evinin önünden son kez geçirildikten sonra Bostanlı Beşikçioğlu Camii'ne götürüldü. Camide, emekli Emniyet Müdürü olan baba Uğur Salim Karaman, anne Habibe Karaman ile eşi Duygu Karaman, ablası Harika Cebrenur taziyeleri kabul etti. Anne Hasibe Karaman "Kalk oğlum" diye acı içinde şehit oğlunun tabutuna kapandı. Tabut başında duran şehit pilotun eşi Duygu Karaman ise gururlu ve metanetli durdu. Gözyaşı dökmedi. Tabutun başında nöbet tutarken ağlayan askerin gözyaşlarını şehit yakınları mendille sildi. Karşıyaka Spor Kulübü futbolcuları, yeşil- kırmızı tişörtlerle törene katıldı. Törende "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atıldı. Öğle vakti kılınan namazdan sonra helallik alınan şehit pilotun tabutu, silah arkadaşlarının omuzlarında bir süre taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Şehit pilot, top arasında da taşındıktan sonra Kadifekale Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326