ERKOÇ ‘’ŞER ŞEBEKESİ VE TETİKÇİLERİ’’

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda düzenlenen yolsuzluk operasyonu sonrası bir köşe yazarının Celalettin Güvenç ve eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un operasyonda dahli olduğu yönünde yazısı nedeniyle Güvenç ile Erkoç bir açıklama yaptı.

ERKOÇ ‘’ŞER ŞEBEKESİ VE TETİKÇİLERİ’’

ERKOÇ ‘’ŞER ŞEBEKESİ VE TETİKÇİLERİ’’

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda düzenlenen yolsuzluk operasyonu sonrası bir köşe yazarının Celalettin Güvenç ve eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un operasyonda dahli olduğu yönünde yazısı nedeniyle Güvenç ile Erkoç bir açıklama yaptı.

25 Eylül 2019 Çarşamba 13:35

Olaya sert bir şekilde cevap veren Erkoç ‘’Şer şebekesi ve tetikçileri içeride ve dışarıda bize ve bazı dava arkadaşlarımıza karşı vicdansızca algı operasyonu yapıyor’’ dedi.

İşte Erkoç’un açıklaması..


Geçen hafta basından öğrendiğimiz içeriğini halen de bilmediğimiz, şehrimizde yürütülen bir operasyonla ile ilgili dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen, köşesinde olayların detaylarını vererek yazı yazan, olayın avukatlığına soyunan, sonrasında da utanmadan bizim bu olaydan siyasi menfaat elde etmeye çalıştığımızı ima eden kişi ve sahiplerini kınıyorum. Kahraman şehrimize ve aziz hemşerilerimize, partimizin kurulduğu günden bu yana cansiperane hizmet etmek gayreti içindeyim. 18 yıldan bu yana saygıdeğer cumhurbaşkanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partimizde merkez ilçe, İl, Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi görevleri şerefle yaptık. Bu süreçte bulunduğumuz ortamlarda ucuz ve bel altı siyaset yapılmasına karşı koyarak davamızın ve dava arkadaşlarımızın hukukunu koruduk, davamıza ve ilkelerimize sahip çıktık.  Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde, gecemizi gündüzümüze katarak memleketimiz için çalışırken bundan rahatsız olan birtakım şer şebekesi ve tetikçileri içeride ve dışarıda bize ve bazı dava arkadaşlarımıza karşı, hiç bir değer gözetmeden, vicdansızca algı operasyonları yaparak ilimizin siyasetini dizayn etmeye çalışmaktalar. Son iki yıldan bu yana sözde sitenin sözde yazarı periyodik şekilde şahsıma ve bazı dava arkadaşlarıma karşı insafsızca yazılar yazıp itibar suikastlığı yaparken bazı siyaset yaptığını zanneden acizler de sözde yazardan ve yazılarından medet ummaktalar. Bu durumu ve yapılanları hemşerilerimizin takdirine bırakıyor, Allah'a havale ediyorum. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulbaki 5 yıl önce

fatih başkanıma katılıyorum. yanlış yapmak insana mahsustur. yanlış bulduğunuz bir icraatı var ise, güzel bir dil ile tenkit edebilirsiniz. görmediği her hususta, görmüş gibi yazarak geçmişte şehrimize hizmet etmiş insanları incitmek hiç kimseyi kazandırmaz. başta atık su temizleme yatırımı olmak üzere şehrimize güzel hizmetleri oldu başkanımın. Artık hiç kimseye bir menfaat temin etme makamında olmadığına göre, yemlenemiyenler arkasından ver yansın ediyorlar. insaf sınırlarını zorlayan bu ithamlar, sadece iftira olarak tarihte yerini alıyor.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326