Mhp Kahramanmaraş Teşkilatı’nda İstifalar Peş Peşe Geliyor

Kahramanmaraş MHP Teşkilatı’nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Afşin İlçe Başkanının istifasının ardından şok yaratacak bir istifa kararı da MHP Onikişubat İlçe Başkan’ından geldi.

Mhp Kahramanmaraş Teşkilatı’nda İstifalar Peş Peşe Geliyor

Mhp Kahramanmaraş Teşkilatı’nda İstifalar Peş Peşe Geliyor

Kahramanmaraş MHP Teşkilatı’nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Afşin İlçe Başkanının istifasının ardından şok yaratacak bir istifa kararı da MHP Onikişubat İlçe Başkan’ından geldi.

06 Haziran 2020 Cumartesi 17:14

MHP Kahramanmaraş yapılanmasında istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Uzun süredir Teşkilata hizmet eden2018 yılında görevi devir alan Müfit Dal yaptığı açıklama da istifasına gerekçe olarak yaşadığı kişisel iş yoğunluğunu gösterdi ve şu sözlerle istifasını açıkladı: ‘’ Çok severek, onur ve şeref duyarak yürüttüğüm Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığından üzülerek istifa ettiğimi belirtmek isterim.

Bu süreçte yanımda olan herkese, Öncelikle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’a, İl Başkanımız Ertuğrul Doğan’a ve değerli İlçe Başkanlarına teşekkür ederim. Bundan sonra ki süreçte de MHP için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Göreve geldiğimde bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade etmiştim. Bu bayrağı daha ilerilere taşımak için tüm fedakarlıkları göstererek çalıştık, bundan sonra bizden bayrağı devir alacak arkadaşların da bu inanç ve fedakarlıkla çalışacağından şüphem yoktur.’’ İfadelerine yer verdi. Bu açıklama ile görevinden ayrılan Dal ile beraber MHP Kahramanmaraş Teşkilatı’nda iki ilçe başkanı görevinden ayrılmış oldu. İstifalar ile ilgili partiden henüz bir açıklama gelmedi.

Bir Diğer istifa ise Afşin'de gerçekleşti.  Ersal Koç 5 yıldır yürüttüğü Afşin İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.
Uzun süredir Afşin İlçe Teşkilatı Başkanlığını yürüten Ersal Koç kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Açıklamasına; ‘’Gördüğüm lüzum üzerine’’ diyerek başlayan Koç istifa nedenine değinmedi. Açıklamasında kendisine destek veren başta MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Kahramanmaraş MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan’a teşekkürlerini ileten Ersal Koç bundan sonra verilecek her görev için hazır olduğunu ve MHP Genel Merkezinin ve Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğunu belirterek istifasını duyurdu.

Son Güncelleme: 06.06.2020 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326