Kahramanmaraş’ta, Leyla ile Mecnunu kıskandıracak aşk hikayesini bu kez ölüm ayırdı!

Kahramanmaraş’ta önceki gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 12 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından, geriye Leyla ile Mecnun aşkını aratmayan bir birliktelik hikâyesi kaldı.

Kahramanmaraş’ta, Leyla ile Mecnunu kıskandıracak aşk hikayesini bu kez ölüm ayırdı!

Kahramanmaraş’ta, Leyla ile Mecnunu kıskandıracak aşk hikayesini bu kez ölüm ayırdı!

Kahramanmaraş’ta önceki gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 12 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından, geriye Leyla ile Mecnun aşkını aratmayan bir birliktelik hikâyesi kaldı.

04 Ağustos 2018 Cumartesi 14:54

Kazada hayatını kaybedenlerden birinin, sevdiği adamla evlenebilmek için yaklaşık 5 yıl bekleyen Gaziantepli gelin adayı, hemşire Ayten Özdemir olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki genç Kadın’ın, Kahramanmaraşlı damat adayı Selim Teke ile 3 Kasım’da dünya evine gireceği, gelinlik almak için Gaziantep'ten Kahramanmaraş’a seyir halindeyken bindiği minübüsn trafik kazasına karışması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ölümün ayırdığı genç aşıklardan geriye ise sosyal paylaşım sitelerine yükledikleri mutluluk fotoğrafları kaldı. Gencin cenazesi ailesinin yaşadığı Gaziantep’te toprağa verildi.

TÜRK FİLMLERİNDE RASTLANACAK SEVDA

Eşine ancak Türk filmlerinde rastlanacak aşk öyküsü, Kahramanmaraş'ta 2015 yılında Kahramanmaraşlı 30 yaşındaki Selim Teke ile 24 yaşındaki Gaziantepli Ayten Özdemir arasında başladı. Birbirlerine sevdalanan çift evlilik kararı alır. Çift nişanlanır, ancak aşıklardan Ayten Özdemir’in babasına kanser teşhisi konur ve tedavi altına alınır. Genç aşıklar evliliklerini bir süre ertelemek zorunda kalır.

GELİN ADAYININ BABASI VEFAT EDER

Baba Özdemir’in 2016 yılında kansere yenik düşerek vefat etmesiyle Teke ve Özdemir çifti evlilik hayallerini ikinci kez ertelemek zorunda kalır.

Aradan geçen 4 yılsonunda düğün tarihini belirlemek isteyen çifte, bu kez de gelin adayının hemşirelik okulu ile damat adayının askerlik sorunu engel olur.

NİKAHLARI KIYILAR, DÜĞÜN HAZIRLIĞI GÖRÜLÜR

Hemşirelik okulunun bitiren Ayten Özdemir memleketinde özel bir hastanede işe başladıktan sonra Selim Teke ile 3 Mayıs’ta nikah kıyar.

Düğün tarihini de belirleyen çift, nikahın ardından damat adayı Teke’nin vatani görevinin yerine getirmek için gittiği kısa dönem askerlik vazifesinden dönmesini bekler.

GELİNLİK ALMAK İÇİN KAHRAMANMARAŞ’A GELMİŞ

Bu arada gelin adayı Özdemir de hemşirelik okulundan mezun olarak damat adayının ailesi ile birlikte düğün hazırlıklarına başlar. Moda düğün salonu ile görüşerek 3 Kasım tarihine düğün için rezervasyon yaptırır.

GENÇ AŞIKLARI BU KEZDE TRAFİK KAZASI KAVUŞTURMAZ

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bir birinden kopmayıp sabırla kavuşmayı bekleyen çifti bu kez de önceki gün yaşanan trafik kazası ayırır.  

Gelinlik bakmak için önceki gün memleketi Gaziantep'ten Kahramanmaraş’a doğuru yola çıkan Ayten Özdemirin bindiği SEV-TUR minibüsü Kahramanmaraş karayolu Tomsuklu bölgesinde, Erdoğan B. idaresindeki 46 HD 316 plakalı beton blok yüklü tıra çarptı.

Kazada, gelin adayı Ayten Özdemir hayatını kaybetti. Genç aşıklardan geriye ise sosyal paylaşım sitesinde paylaştıkları mutluluk fotoğrafı kaldı.  Gencin cenazesi ailesinin yaşadığı Gaziantep’te toprağa verildi.

Askerden mazeret izni alarak Kahramanmaraş’a gelen damat adayı ise acısıyla baş başa kaldı.(Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 05.08.2018 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326