Ak Parti meclis üyesi partisinden ihraç edildi!

Kahramanmaraş’ta, disiplin kuruluna sevk edilen Ak Parti Meclis üyesi, partisinden ihraç edildi.

Ak Parti meclis üyesi partisinden ihraç edildi!

Ak Parti meclis üyesi partisinden ihraç edildi!

Kahramanmaraş’ta, disiplin kuruluna sevk edilen Ak Parti Meclis üyesi, partisinden ihraç edildi.

06 Eylül 2018 Perşembe 16:19

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe belediye meclis üyesi Ali Dökme,  sosyal medya hesabı Facebook üzerinden belirli tarihlerde yaptığı paylaşımlar nedeniyle parti tüzüğünce kesin ihraç talebiyle disiplin kurulan sevk edildi.

Remzi Yenipınar başkanlığında toplanan İl Disiplin Kurulu, söz konusu meclis üyesinin ‘Sosyal medya hesabından parti ve parti yöneticileri aleyhine bir takım asılsız istinatlarda bulunarak Ak Partinin kurumsal kimliğine aykırı hareket ettiği’ gerekçesiyle Ali Dökme’yi partiden ihraç etti.

AÇIKLAMA YAPTI

İhraç kararı sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ali Dökme, karara itiraz edeceğini belirtti.

Bertizlilerin hakkını savunduğu için partisinden ihraç edildiğini savunan Dökme şu açıklamayı yaptı:

“Kamuoyuna duyuru..
31.08.2018 tarihi itibariyle AK Parti Kahramanmaraş İl başkanı ve Disiplin Kurulu üyelerinin onayıyla partiden ihracım yapılmıştır. 
Bağımsız meclis üyeliğim devam etmektedir.
Allaha Şükür birileri gibi kasetimiz yok, ses kaydımız yok, hırsızlığımız, arsızlığımız yok, rantımız yok. Sadece ve sadece hakkı savunmamdan, adaleti savunmamdan, haksızlıklara karşı durmamdan, rantiyecilerin işlerine çomak sokmamdan, Dulkadiroğlu ilçemizin daha iyi hizmet alması için, Bertizli hemşerilerim haklarını savunduğum ve mücadele ettiğim için birilerinin işine gelmedi.

Haksız ve bir mazeret olmaksızın çok sevdiğim 2002 yılından beridir hizmetine gece gündüz koştuğum AK Partimden ihraç edildim. Tüm kamuoyuna duyurulur.

Genel merkeze itiraz edeceğim, bakalım neyler neylerse Mevlam güzel eyler. Allaha şükür alnım ak, başım dik, saygılarımla…”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326