MHP'de kongre tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Özkan, partisinin daha önce 2 kez iptal edilen kongrenin YSK'nın aldığı karar doğrultusunda yeniden yapılacağını duyurdu.

MHP'de kongre tarihi belli oldu

MHP'de kongre tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Özkan, partisinin daha önce 2 kez iptal edilen kongrenin YSK'nın aldığı karar doğrultusunda yeniden yapılacağını duyurdu.

27 Temmuz 2017 Perşembe 11:01

Konuyla ilgili yazılı açıklama yaparak kongre tarihini duyuran Özkan, "Partimizin başarısı için meşru her yöntemi kullanarak hepimiz çok çalışacağız. Bu kapsamda sosyal medyanın imkânlarından da faydalanacağız. Ancak çalışmayı daha doğrusu mücadeleyi içe dönük değil, dışa dönük yapacağız. Sosyal medya paylaşım ve yorumlarımızda asgari nezaket ve nezahet ölçülerine dikkat etmeli ve Ülkücüye yaraşır şekilde sorumlu davranmalıyız." dedi.

Kongrenin 27 Ağustos Pazar günü yapılacağını açıklayan Özkan şöyle konuştu:

" Aziz dava arkadaşlarım, YSK tarafından iptal edilen İl kongremiz , İl Seçim Kurulu’nun Kararı doğrultusunda 27 Ağustos Pazar günü yenilenecektir. Kongremizin şimdiden milletimize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, bir iki hususu siz çok değerli ülküdaşlarımla paylaşmak istiyorum.

Merhum Başbuğumuz Ülkücüler, “Hepiniz birer bayraksınız, bayrağı yere düşürmeyin, lekeletmeyin“ demiştir. Arkadaşlarımızın hal ve davranışlarında bu öğüde sıkı sıkıya bağlı kalmalarını arzu ve istirham ediyorum.
İkinci bir husus, sosyal medya paylaşımları ile ilgilidir. Partimiz de demokratik süreç devam etmektedir. Birliğimizi muhafaza ettiğimiz zaman dirliğimiz bozulmayacaktır. Şayet kendi içimizde tefrikaya düşer, bölünür, ufalanırsak bırakın başarılı olmayı Allah korusun zeval kaçınılmaz olacaktır. Aslolan davamızdır. Sadakatimiz şahıslara değil davamıza olmalıdır. Her türlü makam ve mansıptan bağımsız olarak Ülkücü olarak anılmak ve bilinmek şereflerin en büyüğüdür. Bu düşüncelerle selam ve saygılarımı sunar, 27 Ağustos tarihinde yapılacak Kongremizin Partimizin iktidarına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim."

Son Güncelleme: 27.07.2017 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326