“Ekinözü’nün saklı değerleri gün yüzüne çıkacak”

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker, Ekinözü’nde saklı kalan değerlerin gün yüzüne çıkartacaklarını ve ilçedeki istihdam sorunun çözüme kavuşacağını ifade etti.

“Ekinözü’nün saklı değerleri gün yüzüne çıkacak”

“Ekinözü’nün saklı değerleri gün yüzüne çıkacak”

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker, Ekinözü’nde saklı kalan değerlerin gün yüzüne çıkartacaklarını ve ilçedeki istihdam sorunun çözüme kavuşacağını ifade etti.

19 Kasım 2018 Pazartesi 11:26

Yerel seçimlere dair konuşan AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Eker, “Ekinözü’nde yerel yönetimlerde parti seçme gibi bir durum yok. Yani vatandaşlar kişilere oy verirler. Partili de vardır ama burada çoğunlukla kişilere oy verirler. Halkımız kendisine uygun bir insana oy verecektir” dedi.

“İŞSİZLİK SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Ekinözü’nde göç ve istihdam sorununun yüksek seviyede olduğunu dile getiren Eker, “Ekinözü’nde 21 mahalle ve 77 mecramız var. İlçemizde işsizlik ve göçler oldukça yüksek seviyedir. İlçemizde genç nüfus kalmak istemiyor ve çalışmak için ilçemizden çıkıyorlar. Yani ilk başta burada yapılacak en önemli çalışma işsizliği önlemek olmalıdır. Ben önümüzdeki yıllar burada olsam da olmasam da Ekinözü’nde işsizlikle mücadele verilecek. Gariban ve kırsal bir yerimiz var. Daha önce hayvancılık yapılıyordu ve şu an kimse yapmıyor. Bağcılık da fazlaydı ancak kimse yapmaz oldu. Ben burada ilçe başkanlığına geleli 11 ay oldu ve hep işten başka bir şeyle karşılaşmıyorum. Tüm milletvekillerimiz ve il başkanımız sayesinde bazı arkadaşları iş sahibi ettim. 42 arkadaşa istihdam yönünde yardımda bulundum” diye konuştu.

“EKİNÖZÜ ZİRVEYE ÇIKACAK”

Ekinözü ilçesinde hammadde zenginliklerinin çıkartılarak istihdama katkı sağlayacağını aktaran AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı, şunları dile getirdi:

“Bizde istifa falan söz konusu değil ama Genel Merkez belirleyecek ilçe başkanlarını ve belediye başkanını. Kahramanmaraş’ta sanırım 4 tane aday adayı var. Önce istifa edecektik ama daha müracaat etmedik. 15 kişi aday adayı oldu benimle birlikte. Bu 15 isim de birbirinden değerli insanlar. Bizler Ekinözü’nü zirveye çıkartacağımıza inanıyoruz. Sayının yüksek olmasını yorumlamak gerekirse, ben bir teşkilat başkanı olarak bu sayının 15 değil de 30’u bulması taraftarıyım. Çünkü bu bizim çalışma azmimizi gösteren bir durumdur. Bizim şu an 15 arkadaşımız var ve bu isimlerin hepsi birbirinden değerli insanlar. Zannediyorum ki, her bir isim ilçemiz için en güzel şeyleri yapmaya uğraşacaklardır. Herkes bir hizmet aşkı ile çıktı. İnşallah AK Parti’yi Ekinözü’nde zirveye çıkartacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326