Genç müteşebbis'ten Cumhuriyet bayramı mesajı

Genç müteşebbis Furkan Eren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genç müteşebbis'ten Cumhuriyet bayramı mesajı

Genç müteşebbis'ten Cumhuriyet bayramı mesajı

Genç müteşebbis Furkan Eren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

29 Ekim 2017 Pazar 11:17

Furkan Eren yayınladığı mesajında;

“Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü kutladığımız bugün, birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle daha aydınlık bir geleceğe yürümenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Şanlı tarihimize, devlet geleneğimize ve kutsal medeniyetimize yakışır bir gelecek için çalışmak, hepimizin en temel görevlerinden birisidir. Ticarette, bilimde, kültürde, sanatta, kısaca hayatın her alanında Cumhuriyetimizi yüceltmek, çağ açıp çağ kapatan bir mazinin evlatları olarak görevimiz, tarihi ve milli sorumluluğumuzdur. Aydınlık yarınlarımızın teminatı Cumhuriyetimiz, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızda en büyük dayanağımız olmuştur.

Bu sebeple Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet koruma ve müdafaa etme, birlik ve bütünlüğümüzü her şartta devam ettirme konusundaki azim ve kararlılığımız tamdır.

Bu düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ilanının 94.Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet coşkusunu paylaşıyor, mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 29.10.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326