Kahramanmaraş Özel Servisler

Kullanıcı beklentilerine her anlamda karşılık vermek için çıktığımız bu yolda sizlerin şikayet ettiği en büyük sorunlardan birine el atıyoruz.

Kahramanmaraş Özel Servisler

Kahramanmaraş Özel Servisler

Kullanıcı beklentilerine her anlamda karşılık vermek için çıktığımız bu yolda sizlerin şikayet ettiği en büyük sorunlardan birine el atıyoruz.

14 Eylül 2017 Perşembe 10:19

Kullanıcı beklentilerine her anlamda karşılık vermek için çıktığımız bu yolda sizlerin şikayet ettiği en büyük sorunlardan birine el atıyoruz. Teknik servis hizmetlerini daha kaliteli ve güvenilir sunan ekipleri tek birçatı altında toplamaya kararlıyız. Türkiye'de imalat yapan Beyaz Eşya üreticileri ile satış ve pazarlama yapan büyük şirketlerin en kaliteli hizmet veren seçkin teknik servis kadrolarına ulaşmak için tek yapmanız gereken sitesine giriş yapmaktır. Uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde ülkemizde sağlam Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri imal eden Arçelik şirketi, teknoloji harikası cihazları ile günlük hayatı daha yaşanır hale getiriyor. Teknik servis ekiplerini de belli aralıklar ile eğitime alan şirket, bu sayede güncel ve dinamik kadrolarını oluşturmayı başardı. Bu özel ekiplerden biri olan Arçelik Servisleri,  sağlam işçilik ve garantili tamir hizmeti ile her türlü ürün arızasını kısa sürede onarıyor.

Teknolojik bakımdan rakiplerine göre önde olan Beko şirketi, radikal tasarım çizgilerine sahip olan Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile başarılı satış rakamlarına ulaşıyor. Hem yurt içinde hemde yurt dışında imal ettiği cihazları başarılı bir şekilde satan şirket, bu ürünler için kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmeti veren kadrolarını oluşturmayı başardı. Teknik donanım ve orijinal yedek malzeme imkanlarını kullanarak sağlam onarımlar yapan Beko Servisleri en zorlu ve karmaşık ürün arızalarını bile kısa sürede tamir ediyor. Bozulan cihazları ilk günkü sağlam haliyle size teslim eden servisimize her konuda sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326