Muhtar adayı Ejder Erdem “Mahallemizin bir arada kalması için mücadele edeceğiz”

Gayberli Mahallesi Muhtar adayı Ejder Erdem, Gayberli Mahallesinin hak ettiği hizmeti alması için mücadele vereceğini söyledi.

Muhtar adayı Ejder Erdem “Mahallemizin bir arada kalması için mücadele edeceğiz”

Muhtar adayı Ejder Erdem “Mahallemizin bir arada kalması için mücadele edeceğiz”

Gayberli Mahallesi Muhtar adayı Ejder Erdem, Gayberli Mahallesinin hak ettiği hizmeti alması için mücadele vereceğini söyledi.

26 Mart 2019 Salı 10:54

Muhtar olduğu tekdirde, mahalle sakinlerini bir arada tutmak için çalışacağını bildiren Ejder Erdem, okul, taziye evi, kreş gibi bir çok kamu yatırımının bulunmadığı mahallenin hizmetlerden tam manasıyla faydalanması için muhtar adayı olduğunu belirtti.

Projelerini yapabilmek için komşularından destek beklediğini ifadeden Erdem, “Gayberli Mahallesi Kahramanmaraş’ın merkezinde olan bir mahalle. Ama buna rağmen hak ettiği hiçbir hizmeti alamadı. Hizmet noktasında atıl bırakıldık, ulaşımda problemler var, yollarda hayır yok. fakat halkımız hak ettiği hizmeti almasa da Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki belediyelere ot vermiş bir mahalle.

Bizim mahallemizde deprem kuşağı bahane edilerek bir çok haksız uygulamalar yapıldı. Bu uygulamada yüzlerce ailenin evi yıkılarak ailelerin buradan göç etmesi sağlandı. Biz mahalle kültürünü ölmesini istemiyoruz. Mahalle sakinlerimizin her birinin şehrin farklı bölgelerinde tanımadığı yerlerde yaşamaya mecbur edilmesini istemiyoruz. Biz bunun için muhtar adayı olduk.” Diye konuştu.

‘BİZ MAHALLEMİZİN BİR ARADA KALMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’ diyen Erdem şunları söyledi:

“Bölgede zeminin sağlam olmadığı söylenerek evlerin tamamını yakını yıkıldı, fakat yanı başımıza ise 10 kat yoğunluk verildi. Bu haksız uyulamadan muzdaripiz. Biz mahallemizin bir arada kalması için mücadele edeceğiz.

Merkezdeki mahallemize ulaşım noktasında varlık içerisinde yokluk yaşatıldı. İlkokul, orta okul yok, doğru dürüst yol yok, belediye otobüsleri saatte bir geliyor. Mahallemizin yanı başında çöp yığınları var. taziye evi ve kreş noktasında eksikler var. Biz bu eksikliklerin giderilmesi için mahalle sakinlerimizle hakkımız olan hizmetleri almak için var gücümle çalışacağım.

Ayrıca Piazza’nın hemen üstünde mahalle sınırlarımızda bulunan akıllı kavşakta mahalle sakinlerim karşıdan karşıya geçmek için akla karayı seçiyor. Özelliklede okula gidip gelen çocuklarımız için büyük tehlike oluşturuyor. Biz bu bölgeye de üst geçit yapılması için girişimlerde bulunacağız.”  (Muttalip Akkuş)  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326